Liga 1

Ce pregătește Emil Grădinescu pentru meciul FCSB - Dinamo din Ghencea: „O să spun ceva! Am o stare de bine, dar nu sunt exuberant”

Emil Grădinescu (63 de ani), comentatorul Prima TV și Orange Sport, a comentat faptul că FCSB a primit acceptul pentru a evolua pe arena din Ghencea.

Articol de Dan Udrea  —  marţi, 11 iulie 2023

Emil Grădinescu (63 de ani), comentatorul Prima TV și Orange Sport, a vorbit despre faptul că FCSB a primit acceptul pentru a evolua pe arena din Ghencea. 

  • FCSB a cerut din nou să joace în Ghencea. Administratorul stadionului, CSA Steaua, a solicitat avizul lui Angel Tîlvar, ministrul Apărării, în acest sens. Surse autorizate informează că ministrul MApN a semnat favorabil solicitarea ca FCSB să poată intra în Ghencea. 
  • Având aprobarea numărului 1 din MApN, comandantul CSA, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv adresei formulate de FCSB pentru punerea la dispoziție a arenei
  • FCSB - Dinamo, din runda secundă a SuperLigii, este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Emil Grădinescu a fost una dintre cele mai puternice voci care au susținut că FCSB este continuatoarea Stelei și că ar trebui să poată juca meciurile pe noua arenă din Ghencea.

Comentatorul TV a avut mult de tras din această cauză, fiind audiat de CNA din cauza plângerilor depuse de susținătorii celor de la CSA Steaua. 

Emil Grădinescu, după ce FCSB a primit OK-ul pentru a juca pe Ghencea: „S-a intrat în normalitate”

- Emil, bună seara, ce faci? 
- Te salut, parcurg știrile din mediul online!

- Să vedem dacă știi pentru ce te-am sunat! 
- Ca să comentez că FCSB va intra în Ghencea?

- Ai ghicit! 
- Era și greu să ghicesc!

- Și cum comentezi? 
- Comentez că s-a intrat în normalitate. Ce s-a întâmplat astăzi e ceva normal. Dacă se petrecea de la început, de când s-a inaugurat stadionul, nici nu mai era o știre, dar acum este pentru că am traversat o perioadă total anormală în această problemă.

- O să comentezi în Ghencea acest meci, îți pregătești ceva deosebit ca discurs, mai ales că tu ai susținut mereu cauza FCSB-ului de a juca acolo? 
- O să spun ceva, normal, dar nu pompos, pentru că, repet, această decizie reprezintă calea normală pe care trebuie să mergem.

- Mulțumesc, Emil.
- Și eu… Și trebuie să mai mărturisesc ceva. Am o stare de bine, nu sunt exuberant sau ceva de genul ăsta, dar simt ca știrea aceasta îmi o oferă o stare de liniște. Chiar sunt chill!

VIDEO. Soluția radicală propusă de Emil Grădinescu: „Să limităm accesul străinilor în Liga 1!”

>

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.