Campionate

Saudiții supralicitează pentru a-l transfera pe Paul Pogba. Juventus nu s-ar opune plecării mijlocașului francez

Paul Pogba (foto: Guliver/Gettyimages)

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 11 iulie 2023

Al-Ittihad a adăugat 50% la prima ofertă și îi propune lui Paul Pogba (30 de ani) un contract până în 2026 cu un salariu stagional de 50 de milioane de euro net! Clubul din Torino l-ar ceda cu doar 10 milioane de euro, dar ar scăpa de salariul său de 10,5 milioane.

"Astăzi nu plec, dar mâine nu se știe", declara ieri Paul Pogba, când a fost întrebat de un tânăr fan saudit dacă se transferă la Al-Ittihad. Clubul din Jeddah a primit luni un refuz din partea francezului, căruia i se propusese un salariu total de 100 de milioane de euro pentru trei ani. 

Astăzi însă, echipa la care mai sunt legitimați N\'Golo Kante și Karim Benzema a supralicitat și i-a pus pe masă un contract de 150 de milioane până în 2026! Sumă uriașă, la care mijlocașul lui Juventus a început să șovăie, luându-și un timp de gândire pentru a răspunde.

Paul Pogba a fost mai mult accidentat în sezonul trecut

Salariul oferit campionului mondial din 2018 este mult mai mare decât câștigă în prezent (10,5 milioane brut) la Juventus, care nu i-ar pune bețe în roate dacă va alege să plece. A venit gratis în vara trecută, după despărțirea de Man. United, și acum bianconerii i-ar da drumul pentru 10 milioane de euro, deși mai are trei ani de contract. 

Pentru că ar scăpa de un salariu foarte mare din lot și pentru că Pogba a fost mai mult accidentat. În sezonul trecut, francezul a strâns numai 161 de minute jucate și a dat o pasă de gol în zece meciuri.

Paul Pogba a călătorit în Arabia Saudită în week-end

Paul Pogba a vizitat în week-end-ul trecut centrul de pregătire al clubului Al-Iittihad, în cursul unei călătorii efectuate în Arabia Saudită, și de-aici a apărut și legătura cu transferul în Orientul Mijlociu. Tânărul fan a mai vrut să afle dacă în cazul ofertei este vorba despre Al-Ittihad sau Al-Ahly, dar Pogba l-a lăsat nedumerit: "Nu știu". Și a întreținut astfel misterul.

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.