Liga Campionilor

Hamrun - Maccabi, duelul din care Farul își poate afla următoarea adversară, întrerupt » Incidente violente în tribune! De la ce a pornit totul

Meciul dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor, a fost întrerupt în minutul 55, la scorul de 2-0 pentru israelieni, din cauza unor incidente din tribună.

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 11 July 2023

Meciul dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor, a fost întrerupt timp de 35 de minute, la scorul de 2-0 pentru israelieni, din cauza unor incidente din tribună. Maccabi s-a impus cu 4-0.

  • Farul - Sheriff, în turul I preliminar al Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1 și PrimaSport 1. Returul este programat pe 18 iulie.
  • Câștigătoarea „dublei” Farul - Sheriff va juca în turul secund împotriva lui Hamrun sau Maccabi Haifa. 

Maccabi Haifa a controlat prima repriză a disputei din Malta, a marcat două goluri în finalul primei părți, prin Frantzdy Pierrot și Din David. Nimic nu anunța emoțiile din partea secundă.

Scandal la Hamrun - Maccabi, meciul posibilei adversare a Farului

În minutul 55, din cauza unor incidente petrecute în tribune, „centralul” scoțian Robertson a decis să trimită echipele la vestiare. Totul ar fi pornit când susținătorii gazdelor ar fi strigat „Palestina”. 

Ultrașii veniți din Israel au aprins torțe, au aruncat cu ele pe gazon, dar și în direcția suporterilor gazdelor. Au îndepărtat gardurile de protecție. Forțele de ordine au intervenit cu promptitudine.

Fotbaliștii celor două formații au mers și au încercat să potolească spiritele. Partida a fost reluată după 35 de minute de întrerupere.

Conflictul din Palestina, pe scurt

Conflictul din Palestina datează din 1948, momentul apariției statului Israel. Din acel moment, teritoriul este transformat constant într-un câmp de luptă. Fâșia Gaza este controlată în acest moment de gruparea Hamas. 

Discuții de pace sunt purtate de mai bine de 25 de ani, dar fără succese notabile. În mai 2021, un acord privind încetarea focurilor a fost parafat. Situația este în continuare tensionată.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.