Liga 1

N-a mai avut loc în Superligă » Fosta mare speranță a lui Dinamo și-a găsit echipă în aceeași zi în care fusese pus liber

Robert Moldoveanu (în stânga imaginii, rândul de jos), în perioada de la Dinamo / foto: GSP

Articol de David Marinescu  —  Wednesday, 12 July 2023

Robert Moldoveanu (24 de ani) s-a despărțit de Petrolul Ploiești, clubul la care atacantul a evoluat începând cu startul acestui an. Fosta mare speranță a lui Dinamo n-a mai prins un contract în Superligă și merge la Chindia, în Liga 2. 

După doar câteva luni petrecute la Ploiești, Robert Moldoveanu și-a schimbat din nou echipa. Clubul prahovean a anunțat despărțirea de fotbalistul considerat la un moment dat marea speranță a lui Dinamo. În decurs de un an, vârful n-a reușit să se impună nici la Farul, nici la Petrolul, iar acum și-a găsit o nouă experiență în eșalonul secund, la retrogradata Chindia. 

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorul Robert Moldoveanu, privind încetarea raporturilor contractuale. 

Revenit la Petrolul la începutul acestui an, după ce mai evoluase pe «Ilie Oană» și în sezonul 2018-2019, Moldoveanu a bifat 11 prezențe în tricoul „galben-albastru” pe parcursul ultimei ediții de campionat.

Mulțumim, Robert Moldoveanu, și mult succes în carieră!”, au transmis „lupii galbeni” în cursul dimineții, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

Robert Moldoveanu, prezentat la Chindia

Între timp, Moldoveanu a bătut palma cu Chindia Târgoviște: „Bine ai venit, Robert Moldoveanu, și mult succes la Chindia”, i-au transmis dâmbovițenii. Acolo, va fi coleg cu alți ex-dinamoviști, Andrei Blejdea și Andrei Marc, veniți la rândul lor la Chindia în această vară. 

Moldoveanu a fost prezentat deja la Chindia / Sursă foto: Facebook

Robert Moldoveanu, experiență scurtă și la Farul 

Moldoveanu venise pe „Ilie Oană” după o experiență la Farul. Atacantul a ajuns la malul mării la începutul lui 2022 și a petrecut un an calendaristic la clubul lui Hagi. 

„Balon”, așa cum e poreclit încă din perioada Dinamo, a plecat iarna trecută de la Constanța după ce a bifat șapte apariții în sezonul recent. A marcat un gol extrem de important în sezonul regulat, în victoria cu Mioveni, 2-1, când a adus golul victoriei în minutul 85, din pasa lui Torje.

Robert Moldoveanu

Promovat de Mircea Rednic la prima formație a roș-albilor, în vara lui 2015, când era încă un junior, Moldoveanu a bătut pasul pe loc. A involuat. A petrecut mai mulți ani la Dinamo, însă niciodată nu s-a impus în prima echipă a „câinilor”, nici măcar în momentele în care echipa trecea prin momente complicate, cum a fost la începutul sezonului 2021-2022.

VIDEO Imagini surprinse în cantonamentul Petrolului din Slovenia

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.