Liga 1

„E prea de sus” » Reacția lui Gabi Balint, unul dintre cei mai aprigi opozanți ai lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 12 iulie 2023

Gabi Balint (60 de ani) a vorbit în premieră după ce FCSB a primit acceptul MApN pentru a juca pe stadionul Ghencea.

Trupa lui Gigi Becali, care se luptă în instanță cu CSA pentru palmaresul Stelei, va putea juca pe 22 iulie cu Dinamo pe stadionul Ghencea, spre nemulțumirea suporterilor „militarilor”.

Gabi Balint: „A contat intervenția primului ministru”

Gabi Balint, susținător al CSA Steaua și opozant al lui Gigi Becali, a comentat decizia și consideră că intervenția premierului Marcel Ciolacu a fost decisivă.

„E alinierea planetelor pentru FCSB. Când vine ordin de sus nu ai ce să faci! E prea de sus. Eu ți-am spus că se va juca până la urmă. Sigur că intervenția primului ministru a contat mult. 

Eu mi-am spus părerea de multe ori. Rămân la aceeași părere. Cred că această problemă trebuia analizată mult mai delicat. Există un ministru al Apărării care nu are treabă cu fotbalul. El aplică legea și i s-a dat un ordin... Bănuiesc că aplică legea. Până la urmă, e legal. 

Dar eu mă gândeam că două cluburi care sunt în conflict, așa cum sunt cele două, nu pot să facă afaceri împreună. Dar probabil că legea permite lucrul ăsta. Nu știu, nu mă pronunț... Ce ar rezolva fanii dacă ar face plângere? Dacă ei consideră că s-a încălcat legea... 

Eu cred că e o problemă morală. Se putea evita. Acum faptul e consumat. Să aibă grijă de stadion, că e un stadion făcut din bani publici. Asta transmit fanilor. Să nu rupă scaunele, să nu dea foc la artificii. Altfel, nu o să mai fie primiți acolo. Să fie cuminți și să gândească la faptul că s-au dus în templul fotbalului românesc”, a spus Gabi Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.