Liga Campionilor

Ce l-a iritat pe Hagi, după Farul - Sheriff: „Noi?! Scuzați-mă!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 12 iulie 2023

Gică Hagi, antrenorul Farului, a vorbit despre victoria cu Sheriff (1-0) și a lăudat prestația echipei sale.

  • Returul e programat pe 18 iulie, de la 20:00, la Tiraspol
  • Dacă trece de Sheriff, Farul va prelua statutul de cap de serie și va juca împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa (0-4 în tur), în turul 2 preliminar din Champions League
  • Dacă este eliminată de gruparea din Tiraspol, Farul va „retrograda” direct în Conference League și va da în turul 2 preliminar peste învinsa „dublei” FC Urartu - HSK Zrinjski (0-1 în tur)

„Regele” a fost deranjat la interviul de la finalul meciului când i s-a transmis că moldovenii au considerat că Farul a avut noroc în meciul de la Ovidiu.

 „Noi?! Păi trebuia să fie 2-0 în minutul 10. Scuzați-mă! Ei au avut noroc, nu noi! Ce ocazii au avut? Au dat două pase între linii și a fost o greșeală a nostră. Putea să fie 3-0. Ei au avut o singură ocazie clară, când Diogo a căzut în careu după ce a fost lovit... nu pot să spun unde.

Restul? Ce ocazii au avut? Noi am avut ocazii singur cu portarul. Putea fi 3-0, dar a fost doar 1-0”, a spus Gică Hagi la OrangeSport. 

Concluzia lui Gică Hagi după Farul - Sheriff 

„Știam că aveam un adversar foarte bun, cu mai multă experiență. noi cu probleme noastre de la început... Dar am mizat pe omogenitate. Prindem ritm și intensitate. Asta e situația când începem devreme. Au fost unii jucători la loturi... Nu au minute, dar e bine că dau totul. Încet, încet vom avea ritm și intensitate”, a adăugat Hagi.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.