Liga 1

Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap! „Câinii” au mers iar la Tribunal în această dimineață: o nouă amânare și multe semnale îngrijorătoare

Judecătorul sindic a decis o nouă amânare / Sursă foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 13 iulie 2023

În această dimineață a avut loc o nouă înfățișare la Tribunalul București, în care Dinamo spera să primească aviz pozitiv vizavi de noul plan de reorganizare modificat. S-a stabilit, însă, o nouă amânare. Noul termen: 4 septembrie, ora 10:00. 

Roș-albii au fost amânați în mai multe rânduri până acum, iar răspunsul judecătorului sindic a fost similar și-n această dimineață. Speranțele „câinilor” au durat, la fel ca la ultima înfățișare, doar un minut, stabilindu-se o nouă amânare, până pe 4 septembrie, când greva magistraților se va fi sfârșit. 

Reporterii GSP au fost prezenți în sala de judecată, acolo unde s-au strâns, cu mic, cu mare, nume precum Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, practicianul în insolvență cu drept de semnătură din partea RTZ, avocatul Asociației Peluza Cătălin Hîldan, dar și avocata lui Diego Fabbrini, Carmen Radu, al cărei client e înscris la masa credală.

Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap!

Judecătorul sindic a intrat zâmbind în sală, dar încrederea reprezentanților lui Dinamo s-a „topit” rapid.

Vestea unei noi amânări nu i-a picat deloc bine acționarului principal Andrei Nicolescu. Cu o mină evident preocupată, omul de afaceri a părăsit îngrijorat sala de judecată, apoi și-a pus mâinie în cap!

Motivul reacției lui Nicolescu? Dacă judecătorul sindic ar lăsa actualul plan de reorganizare să se deruleze în continuare, Red&White ar fi obligată să plătească datoriile consistente pe care le are clubul!

Situația nu-i deloc roz pentru Dinamo, deoarece judecătorul sindic pare să acrediteze ideea că actualul plan de reorganizare, cel în plină desfășurare, care presupune plata a 8 milioane de euro, se desfășoară normal. Însă întreaga suflare dinamovistă aștepta aprobarea noului plan.

VIDEO Andrei Nicolescu, despre planurile de viitor ale lui Dinamo: „Nu putem să băgăm bani doar de dragul de a o face”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.