Baschet

Britney Spears reacționează după incidentul cu Victor Wembanyama: „Am auzit multe prostii! S-a spus că am meritat să fiu lovită”

Articol de David Marinescu  —  Thursday, 13 July 2023

Britney Spears (41 de ani) a reacționat în premieră după incidentul avut cu echipa de securitatea lui Victor Wembanyama (19 ani), noul star din NBA.

Ce s-a întâmplat?

  • Victor Wembanyama a fost ales de San Antonio Spurs cu prima opțiune în draftul din 2023. Considerat de specialiști cel mai mare talent de la LeBron James încoace, francezul de 2,26 metri e noua senzație din NBA.
  • La începutul lunii iulie, în Las Vegas, Britney Spears l-a observat pe Wembanyama și a vrut să-l salute. A venit prin spatele lui și a pus mâna pe el, moment în care un bodyguard al jucătorului a agresat-o. E a depus plângere la poliție. 

După reacțiile apărute în social media, artista a reacționat într-un mesaj pe Instagram și a povestit incidentul, din perspectiva ei.

Britney Spears reacționează după incidentul cu Victor Wembanyama

„Am auzit multe lumea vorbind prostii. S-a spus că am meritat să fiu lovită, că agentul de securitate și-a făcut datoria și că și-a protejat clientul.

Nu sunt de acord ca oamenii să spună că am meritat să fiu lovită pentru că nicio femeie nu merită să fie agresată. Doar l-am atins pe spate (n.r. – pe baschetbalitul Victor Wembanyama). Apoi am fost apucată de mâini, am fost lovită în față și am căzut. Cea mai bună prietenă a mea a venit și m-a ajutat să mă ridic.

Am primit scuze la masa mea, după 30 de minute de la incident. Dar încă nu am primit deocamdată scuze în mod public”, a declarat Britney Spears, potrivit TMZ.

Explicațiile lui Victor Wembanyama

Am văzut și eu știrile, am primit multe telefoane. Mergeam cu niște oameni din echipa de pază, erau mulți fani în jur. O persoană m-a strigat, dar le-am spus oamenilor să nu se oprească, s-ar fi creat o îmbulzeală. Acea persoană m-a tras, nu am văzut, nu mi-am dat seama cine e. Știu doar că forțele de ordine au împins-o, nu știu cu ce intensitate. Asta a fost, m-am bucurat apoi de cină. Nu am știut că era Britney Spears. Când am ajuns la hotel am aflat, nu îi văzusem fața. Nu mi-a venit să cred.

-Victor Wembanyama

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.