Liga 1

Cum arată gazonul de la Târgu Jiu cu 3 zile înainte de FCU Craiova - FCSB » MM Stoica: „Atenție! Am primit o filmare”

Articol de Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea  —  joi, 13 iulie 2023

Cu trei zile înainte de FCU Craiova - FCSB, derby-ul primei etape din Superligă, gazonul de la Târgu Jiu se prezintă în condiții bune.

  • FCU Craiova - FCSB se va juca duminică, 16 iulie, ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Deși pe 5 iulie starea gazonului era una proastă și existau mai multe zone fără iarbă, angajații Primăriei Târgu Jiu au lucrat din greu, iar arena se prezintă acum în condiții bune.

Cum arată gazonul de la Târgu Jiu înainte de FCU Craiova - FCSB

Din fotografiile obținute de GSP se poate observa că zonele fără iarbă au dispărut, iar partida se va putea juca în condiții optime.

Mihai Stoica: „Gazonul arată din ce în ce mai bine”

După ce a criticat starea gazonului, Mihai Stoica a dat recent noi detalii și a spus că lucrurile s-au îmbunătățit.

„Atenţie! Am primit o filmare nouă. Gazonul arată din ce în ce mai bine. Mai sunt nişte porţiuni arse, dar domnul primar îşi face treaba. Îl revigorează. Nu-l înlocuiesc, nu era vopsea. Arăta mult mai bine decât cum arăta iniţial", a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Adrian Mititelu, înainte de FCU Craiova - FCSB: „Va fi un gazon de nota 9”

„Am primit recent niște poze de la Târgu Jiu. Se fac toate eforturile să fie un gazon bun. Nu cred că va fi unul de nota 10, dar măcar nota 9 cred că poate primi la meciul cu FCSB.  Aveți încredere în ce vă zic. Va fi un gazon peste media Ligii 1. OK, nu va fi ca pe «Oblemenco», dar pe aproape. 

În ceea ce ține numărul de suporteri sunt convins că vom juca cu casa închisă. Cred că de marți, miercuri nu vor mai fi bilete. Chiar și așa, e regretul că nu putem juca acasă, cred că am fi avut 18-20.000 de fani. Interesul e mare pentru acest meci”, a declarat Adrian Mititelu pe 8 iulie.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.