Liga 1

Răsturnare de situație la Rapid! Anunțul liderului de galerie, după mesajul lui Nicu Gheară

Articol de David Marinescu  —  joi, 13 iulie 2023

După ce au protestat vehement împotriva conducerii, care l-a numit pe Cristiano Bergodi în locul preferatului lor, Marius Șumudică, fanii Rapidului au luat o decizia categorică. Nicu Gheară, 58 de ani, controversat om de afaceri cu legături în lumea interlopă, respectat și temut printre liderii de galerie din Giulești, a susținut într-o postare de ieri că fanii alb-vișiniilor nu trebuie să se implice în deciziile conducerii.

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, a avut un mesaj prin care îi îndemna pe suporteri să vină la primul meci al noului sezon, programat vineri, cu Sepsi.

Liderul galeriei îi cheamă pe fanii Rapidului la stadion

„Rapidul se susține pe stadion! Ne vedem cu toții vineri, pentru prima etapă, să vedem băieții” a scris „Bocciu” pe Facebook.

Iar fanii au răspuns pozitiv mesajului dat de liderul galeriei.

„Așa da!”, „Bravo! Ăsta e mesajul care trebuie transmis”, „Totul e bine când se termină cu bine. Cel mai important e să rămânem uniți”, „Ne vedem la meci, cu bune și cu rele”, „Rapidul mai presus de toate”, au fost câteva dintre comentarii.

  • Rapid - Sepsi se joacă vineri, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport

Nicu Gheară cerea fanilor să susțină decizia conducerii

Cu o zi înainte, Nicu Gheară, 58 de ani, susținea că fanii alb-vișiniilor nu trebuie să se implice în deciziile conducerii.

„Băiatul meu m-a întrebat cum văd situația care s-a creat între suporteri și conducerea Rapidului. Străbunicul și bunicul tău au fost rapidiști... Tu și băiețelul tău (nepotul meu) sunteți rapidiști. Un suporter nu trebuie să-și asume rolul de a pune antrenor, pe el nu-l poate trage nimeni la răspundere, și își pierde identitatea.

Suporterii trebuie să susțină echipa, să respecte deciziile conducerii, iar când rezultatele sunt negative să se manifeste în tribune! Este o perioadă bună si de viitor pentru clubul Rapid. Suporterii și conducerea împreună cu jucătorii și echipa tehnică să fie uniți, pentru a fi o familie adevărată cum este acest club iubit, Rapid”, a scris Gheară pe Facebook. 

VIDEO Cum arată noile echipamente ale Rapidului pentru noul sezon 2023-2024

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.