Liga 2

Răzvan Burleanu, întrebat frontal: „Federația a avut clauză de un milion de euro când a jucat în Ghencea?” » S-a amuzat copios: „Ce le spui jucătorilor?”

Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de Daniel Grigore, Iosif Popescu (video)  —  joi, 13 iulie 2023

La finalul ședinței de Comitet Executiv al FRF de astăzi, Răzvan Burleanu a fost întrebat de reporterul Gazetei dacă CSA Steaua a impus Federației aceeași clauză pe care FCSB este forțată să o accepte pentru a închiria arena din Ghencea.

CONTEXT: 

În acest context, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o Răzvan Burleanu, reporterul Vlad Nedelea l-a întrebat pe numărul 1 din FRF dacă și Federația a agreat o asemenea clauză-asigurare în momentul în care a închiriat arena din Ghencea pentru meciurile echipelor naționale.

Răzvan Burleanu, întrebat frontal: „Federația a avut clauză de un milion de euro când a jucat în Ghencea?”

>

Clauza invocată de CSA Steaua l-a amuzat copios pe Răzvan Burleanu.

„O clauză care ce să prevadă? Să protejeze gazonul? Nu-mi amintesc să fi semnat o asemenea clauză cu niciunul dintre operatorii sau autoritățile care închiriază o facilitate fotbalistică.

Dar ce ar trebuie să le spui jucătorilor, să nu alerge prea tare sau să nu facă alunecări?”, a răspuns președintele FRF.

Referitor la tariful cu care FRF a închiriat arena, Burleanu a precizat că „în general plătim destul de mult pentru închirierea stadioanelor, nu avem un regim preferențial chiar dacă ne numim Federația Română de Fotbal”. 

La câteva ore distanță, i-a comunicat reporterului Gazetei cât a plătit FRF pentru ca naționala să joace în Ghencea: 27.000 de euro. 

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.