Liga 1

Sportivi în loc de stewarzi, la FCSB - Dinamo pe Ghencea. Anunțul făcut de conducere

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, e sigur că derby-ul cu Dinamo din etapa #2 se va juca în Ghencea.

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 13 iulie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, e sigur că derby-ul cu Dinamo din etapa #2 se va juca în Ghencea. 

Deși ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvar, a semnat și a aprobat solicitarea FCSB de a avea la dispoziție stadionul Steaua pentru derby-ul cu Dinamo, contractul dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali încă nu a fost semnat.

Oficialii CSA Steaua solicită în mod expres o clauză-asigurare, care să-i protejeze în cazul în care gazonul va fi distrus în urma acestui joc. Iar cuantumul clauzei a fost stabilit de CSA la o sumă uluitoare: 1.000.000 de euro. Atât s-ar obliga FCSB să depună garanție, dacă ar accepta clauza, în cazul în care suprafața de joc din Ghencea ar fi deteriorată într-un asemenea hal încât ar fi nevoie de înlocuirea ei.

Mihai Stoica e sigur că FCSB - Dinamo se va juca în Ghencea

„Încă nu s-a semnat contractul. Înțeleg că mai e un detaliu de pus la punct, dar am convingerea că se va rezolva situația, pentru că există deschidere. Cred că vineri se va semna. Nu cred că vor fi probleme și se va găsi o soluție până la urmă. 

Orice pagubă se va produce o vom plăti. Vom juca pe Ghencea fără niciun fel de discuție. Ne vom angaja să achităm absolut tot ce se va întâmpla, dacă se va întâmpla”, a spus MM în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1.

Mihai Stoica, despre FCSB - Dinamo în Ghencea: „Nu vor fi stewarzi, ci sportivi”

FCSB își va lua măsuri de precauție speciale pentru derby-ul cu Dinamo. Nu vor fi stewarzi simpli, ci sportivi de contact, spune MM:

Nu vor fi stewarzi cu o constituție astenică, ci vom avea sportivi, în principal, care vor reprezenta firma de pază. Cred că meciul va fi foarte bine organizat. Unul dintre șefii stewarzilor de la firma de pază este finul meu, Iulian Ioniță, dublu campion național de box, un om foarte cunoscut și foarte respectat în toate mediile din București. Vă garantez că nu vor fi probleme. În Jandarmerie sunt și trupe speciale. Cu trupele speciale nu poți să te bați...”.

VIDEO. A plătit Federația asigurare pentru gazonul din Ghencea? Răspunsul lui Răzvan Burleanu

>

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.