Liga 1

“Vreau la Craiova!”

Articol de Alexandru Răducanu, Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liviu Ganea cere să joace în Bănie, mai trebuie să se pună cluburile de acord.

Mai pleacă şi dinamovişti că­tre Craiova, nu doar olteni către Ştefan cel Mare! Ata­can­tul Liviu Ganea este aproape să sem­neze pe 4 sezoane cu gruparea din Bănie, iar acordul ar urma să se finalizeze mîine. Fotbalistul în vîrstă de 20 de ani nu mai vrea să con­tinue la Dinamo. “Nu mi se dau şanse să arăt ce pot la echipa mare, de ce aş mai sta?”, a spus el apro­piaţilor.

Bornescu la schimb?

Fotbalistul chiar a declarat ieri pentru Fa­na­tik: “Eu iubesc Uni­versitatea, aş vrea să joc acolo, să vedem cum se va rezolva! Mai am şi ceva opor­tu­ni­tăţi din străinătate. Trebuie să se re­zolve cumva toată această pro­ble­mă, vreau să joc fotbal”.

Roş-albii aşteaptă o propunere con­cretă din partea Universităţii, ne­fiind exclus ca în tranzacţie să intre şi Mircea Bornescu. Portarul de 28 de ani dorit de roş-albi e cotat la 1,2 milioane de euro, în timp ce “cîinii” cer pe Ganea 500.000 de euro, plus procente dintr-un transfer ulterior!

Ghimpele Popescu

Adrian Mititelu a spus ieri: “Pe Li­viu Ganea l-am dorit insistent în ur­mă cu vreo 4 ani, cînd era la Şcoa­la de fotbal «Gică Popescu». Cei de-acolo mi-au spus însă că e ne­tran­sferabil. La puţin timp după, fotbalistul a ajuns la Dinamo. Ce să în­ţeleg de-aici?”.

Patronul U­ni­­­­ver­si­tăţii nu agre­ea­ză o venire a vîr­fu­lui de 21 de ani deoarece acesta e de­ţinut în coproprietate de Di­na­mo şi de Gică Popescu, în procente eg­a­le. Mititelu ar trebui să ne­go­cieze ast­fel şi cu fostul inter­na­ţional cu care a avut mai multe conflicte în trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.