Campionate

Barcelona, tot mai aproape de al patrulea transfer al verii » Negocierile sunt aproape finalizate pentru jucătorul dorit de Xavi

Xavi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 14 iulie 2023

Barcelona e tot mai aproape de transferul lui Oriol Romeu (31 de ani), mijlocașul central de la Girona dorit cu insistență de Xavi.

Trupa „blaugrana” s-a înțeles deja cu jucătorul și încearcă să finalizeze azi (vineri) negocierile cu Girona, potrivit Sport.es. Cele două cluburi încă nu s-au înțeles la modul în care se vor plăti cele 8 milioane de euro, clauza lui Oriol Romeu.

Barcelona, aproape de transferul lui Oriol Romeu

Barcelona vrea să plătească acum 4 milioane de euro, iar restul de 4 să fie trecute în contract drept bonusuri de performanță. Girona vrea toți banii în aceeași tranșă, conform sursei menționate.

Totuși, conducerea „blaugrana” ar introduce niște clauze ușor de îndeplinit, tocmai pentru a-i convinge pe cei de la Girona că suma de 8 milioane de euro va fi plătită. Barcelona nu vrea să dea toți banii acum din cauza problemelor legate de fair-play-ul financiar.

Jurnaliștii catalani anunță că șefii Gironei ar fi aproape să cedeze și transferul ar putea fi finalizat azi.

3 transferuria făcut Barcelona în acest mercato: Ilkay Gundogan, Inigo Martinez și Vitor Roque

Romeu, jucătorul cu ADN-ul Barcelonei

Oriol Romeu nu este străin de Barcelona, el fiind crescut în La Masia. A ajuns la formația catalană în 2004, de la rivala Espanoly și a plecat în 2011, la Chelsea, bifând două meciuri la echipa mare a catalanilor. 

A mai trecut pe la Valencia, Stuttgart și Southampton, iar în septembrie 2022 e la Girona. La Barcelona ar urma să îi ia locul lui Sergio Busquets, plecat în această vară.

Orio Romeu/ foto: Imago Images

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.