Liga 1

Rapid a făcut anunțul » Primul jucător care a semnat în „era Bergodi”

Cristiano Bergodi/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 14 iulie 2023

Rapid a anunțat că Alexandru Stan (17 ani), atacant stânga, a semnat un nou contract cu echipa din Giulești.

Primul jucător care a semnat un contract cu Rapid după numirea pe bancă a lui Cristiano Bergodi a prins două meciuri pentru giuleșteni anul trecut, cu UTA și cu FCSB, în play-off. În total, are 29 de minute în SuperLiga.

Alexandru Stan a semnat un nou contract cu Rapid

Alexandru Stan, ajuns anul trecut la Rapid, de la Giganții Vărăști, a semnat o nouă înțelegere cu giuleștenii, valabilă până în 2027.

„Sunt foarte fericit că cei de la Rapid au încredere în mine. Acest lucru mă motivează enorm. Să joc la Rapid este un vis devenit realitate, iar pentru viitor îmi doresc să evoluez tot mai mult și să contribui la obiectivele clubului”, a declarat Alexandru Stan, potrivit site-ului oficial al Rapidului.

Alexandru Stan/ foto: Facebook @FC Rapid 1923

Victor Angelescu anunță „cel puțin alte 2 transferuri” la Rapid

„Încă nu am închis campania de transferuri, mai avem de adus cel puțin doi jucători. Sigur vom mai face transferuri. Încă nu am avut timp să vorbim cu Cristiano, să ne spună exact dacă își dorește pe cineva, pe ce posturi consideră că suntem vulnerabili, dar o vom face în această perioadă”, a declarat Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, la GSP Live. 

Rapid caută un atacant, având în vedere că poziția de vârf a rămas descoperită, cu Marko Dugandzic singura variantă.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.