Liga 1

Ghinion teribil pentru FC Botoșani » 5 indisponibili înainte de startul sezonului

+7 Foto
Sebastian Mailat/ foto: Imago Images

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  vineri, 14 iulie 2023

FC Botoșani nu se va putea baza pe 5 jucători în startul campionatului, din cauza unor accidentări suferite în cantonamentul din Austria sau la antrenamente.

Mare absent este Sebastian Mailat (25 de ani, extremă stânga), care a fost operat din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate, suferită in Austria. Tot în Austria s-a accidentat și Alexandru Țigănașu (33 de ani, fundaș stânga). 

FC Botoșani, probleme înainte de startul sezonului

Acesta a fost lovit la coloană de un jucător al celor de la Ferencvaros. Alți doi jucători au fost operați după ce s-au ales cu rupturi de ligamente. Este vorba despre Charles Petro (22 de ani, fundaș dreapta) si Rijad Sadiku (23 de ani, fundaș dreapta). 

Însă cel mai ghinionist pare a fi Adrian Chică-Roșă (24 de ani, atacant), revenit în această vară de la FC Brașov. La un antrenament, acesta s-a lovit cap în cap cu un coleg și s-a ales cu fractură de craniu.

FC Botoșani va juca în prima etapă cu Voluntari, luni de la ora 18:30.

FOTO. Botoșani și-a prezentat noile achiziții

Bursa transferurilor FC Botoșani

  • Antrenor: Marius Croitoru (nou)
  • Veniri: Răzvan Began (Sepsi), Răzvan Creț (Lotus Băile Felix), Jean-Armel Drole (AJ Fano), Halman (Noordwijk)
  • Reveniri: Adrian Chică-Roșă (FC Brașov), Andrei Ureche (FC Brașov), Adrian Moescu (Ceahlăul), Bogdan Filip (Foresta Suceava)
  • Plecări: Eduard Pap (ETO Gyor), M. Roman I (retras), George Dragomir (Poli Iași), Ayrton Mboko (liber), M'Dahoma (Goal FC), Remacle (Korona Kielce)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.