Diverse

MApN & CSA Steaua șochează » Au închiriat stadionul Ghencea pentru un eveniment fără nicio legătură cu fotbalul: „Să-i celebrăm pe inginerii care construiesc viitorul României!”

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  vineri, 14 iulie 2023

În timp ce între CSA Steaua și FCSB se poartă negocieri dure pentru accesul vicecampioanei pe arena de 100 de milioane de euro din Ghencea, Ministerul Apărării Naționale, prin intermediul Clubului Sportiv, a permis astăzi derularea unui eveniment care nu are nicio legătură cu fotbal în special și nici cu sportul în general.

De la ora 10:00, pe stadionul Steaua a început Festivitatea de Absolvire a Promoției 2023 a celor de la Universitatea Tehnică de Construcții București. Fiecare student a urcat pe o scenă montată pe gazon pentru a primi diploma de absolvire.

CSA Steaua a închiriat stadionul pentru un eveniment fără nicio legătură cu fotbalul: „Suntem mândri de voi!”

Dacă până acum pe Ghencea nu intra nimeni în afară de cei de la CSA Steaua, plus Federația Română de Fotbal pentru organizarea meciurilor echipelor naționale, astăzi stadionul de 100 de milioane de euro a găzduit un eveniment privat.

Este vorba de Festivitatea de Absolvire a Promoției 2023 a celor de la Universitatea Tehnică de Construcții București. „Să-i celebrăm împreună pe inginerii care construiesc viitorul României. Suntem mândri de voi!”, a fost mesajul organizatorilor.

Pentru evenimentul de astăzi s-a ocupat aproape toată tribuna 1 a stadionului, iar pe gazon a fost montată o scenă, cu mai multe ecrane LED. Evenimentul integral fiind transmis pe pagina de Facebook a Universității.

Rând pe rând pe scenă au urcat profesorii de la Universitatea Tehnică de Construcții București, apoi absolvenții acesteia. Nu a lipsit imnul studenților „Gaudeamus igitur”, dar și imnul UTCB.

Frumusețea acestei meserii, oportunitățile extraordinare pe care le oferă, cât și nevoia acută de ingineri constructori pe piață, ne ambiționează și ne încurajează să clădim o educație orientată către inovație și către digitalizarea sectorului de construcții din România. Ne continuăm astfel misiunea de a forma generațiile următoare și ne concentrăm acțiunile în dezvoltarea de parteneriate care să consolideze importanța resursei umane în piața construcțiilor
mesajul celor de la UTCB

În septembrie anul trecut a mai avut loc un eveniment similar atunci când arena din Ghencea a fost gazda unui eveniment de promovare al casei de pariuri Superbet, sponsorul principal al Ligii 1.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.