Liga 1

Mititelu îi provoacă pe rivalii de la CSU » Echipamente retro pentru FCU Craiova + siglă neschimbată!

+8 Foto
FOTO: Facebook @fcucraiovaofficial

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 14 iulie 2023

FCU Craiova și-a prezentat astăzi echipamentele de joc pentru sezonul 2023/2024 din SuperLigă.

Pe 10 iulie 2023, Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în favoarea celor de la CS Universitatea în procesul pentru palmaresul istoric al Științei. Mihai Rotaru a transmis atunci, într-un interviu acordat Gazetei, că Adrian Mititelu trebuie să schimbe actuala siglă a lui FCU.

Astăzi, FCU Craiova a prezentat echipamentele pentru stagiunea următoare. Cele de acasă, tricouri și șorturi albastre, încă păstrează sigla cu leul.

FCU Craiova și-a prezentat echipamentele

Sponsorul tehnic al grupării oltene este Adidas. Pe tricourile de deplasare, albe, sigla a fost înlocuită cu un „U” de culoare neagră.

Tricourile sunt unele retro, cu guler, și cu imprimeurile implementate încă de anul trecut. Pe umăr a fost păstrat mesajul „Justice for Craiova”.

FCU Craiova, în haine noi la duelul cu FCSB

Fanii lui FCU Craiova își vor vedea favoriții în noile haine la meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 21:30. Partida se va juca pe arena din Târgu Jiu, într-o atmosferă ce se anunță incendiară. 

În ceea ce ține numărul de suporteri sunt convins că vom juca cu casa închisă. Cred că de marți, miercuri nu vor mai fi bilete. Chiar și așa, e regretul că nu putem juca acasă, cred că am fi avut 18-20.000 de fani. Interesul e mare pentru acest meci
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Bursa transferurilor la FCU Craiova:

  • Antrenor: -
  • Veniri: Vladislav Blănuță (Pescara), Moses Abbey (Ravenna), Andrea Padula (Bellinzona), Gabriel Compagnucci (Belgrano), Alexandru Iordache (CSM Deva), Amar Kvakici (liber)
  • Reveniri: Vlad Pop (CS Mioveni), Alexandru Raicea (Viitorul Tg. Jiu), Mario Enache (Filiași)
  • Plecări: Jérémy Huyghebaert (liber), Gabriel Enache (liber), François Marquet (liber), George Ganea (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.