Liga 1

Probleme cu banii înaintea noului sezon » Jucătorii nu și-au primit de 3 luni salariile

FOTO: Imago

Articol de Remus Răureanu  —  vineri, 14 iulie 2023

FC Voluntari are mari probleme cu banii înaintea startului de sezon. Fotbaliștii sunt neplătiți de trei luni.

FC Voluntari a suferit transformări importante la nivel de lot în această vară. A pierdut mai mulți oameni de bază, portarul Mihai Popa, atacantul Vitalie Damașcan sau închizătorul Ulrich Meleke. Nici antrenorul nu a rămas în funcție, în locul lui Liviu Ciobotariu fiind numit Ilie Poenaru.

Probleme cu banii la FC Voluntari 

Lipsa de omogenitate nu e singura problemă la gruparea ilfoveană. Prins în scandalul provocat de „azilele groazei”, primarul Florentin Pandele pare că a uitat și de echipa de fotbal. 

Din informațiile Gazetei, fotbaliștii de la FC Voluntari nu au mai primit salariile de trei luni. Situația e și mai delicată în cazul celorlalți angajați, restanțe de până la cinci luni.

  • În urma unor descinderi efectuate în data de 4 iulie, vârstnicii internați în trei azile din Voluntari și Afumați au fost găsiți în condiții inumane, bătuți fără medicamente și obligați să muncească fără să fie hrăniți, potrivit Libertatea.
  • Astăzi, Gabriela Firea, soția lui Florentin Pandele, și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

FC Voluntari - FC Botoșani, în prima rundă a sezonului

FC Voluntari începe sezonul luni, de la ora 18:30, acasă, împotriva lui FC Botoșani. Ilfovenii au pregătit noul sezon cu un cantonament în Polonia și cu trei partide amicale: 

  • FC Voluntari 1-0 Katowice
  • FC Voluntari 0-0  Ruch Chorzów
  • FC Voluntari 3-0  Hapoel Beer Sheva

Bursa transferurilor la FC Voluntari: 

  • Antrenor: Ilie Poenaru (nou)
  • Veniri: Angelo Cocian (Unirea Dej), Radu Boboc (liber), Ljuban Crepulja (liber), Andrei Dima (Rapid U17), Eduard Lambrinoc (FC Brașov)
  • Reveniri: Octavian Vâlceanu (Petrolul), Radu Zamfir (Gloria Buzău), Alexandru Ilie (Afumați), Valentin Neacșu (Gloria Bistrița)
  • Plecări: Mihai Popa (Torino), Helder Tavares (Tondela), Cristian Costin (liber), Vitalie Damașcan (Sepsi), Alexandru Vlad (liber), Ulrich Meleke (Al Bataeh), Victor Rîmniceanu (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.