Liga 1

Ce debut! Atacantul Oțelului a ridicat tot stadionul în picioare cu primul gol al Galațiului în Liga 1 după 8 ani

+8 Foto
Atacantul celor de la Oțelul Galați, Alexandru Pop (23 de ani), a marcat la debutul său pe prima scenă fotbalistică din România, în poarta celor de la UTA Arad, într-o partidă care deschide noul sezon din Superliga.

Articol de Vlad Roșu  —  vineri, 14 iulie 2023

Atacantul celor de la Oțelul Galați, Alexandru Pop (23 de ani), a marcat la debutul său pe prima scenă fotbalistică din România, în poarta celor de la UTA Arad, 1-1, în partida care a deschis noul sezon din Superliga. 

Alexandru Pop, gol la debutul în Superliga, în Oțelul - UTA Arad

Vârful ajuns în această vară la Galați, de la Unirea Dej, a primit balonul în interiorul careului, de la mijlocașul portughez Teles, fotbalist ajuns și în urmă cu puțin timp la Oțelul Galați, de la divizionara secundă lusitană Feirense. 

>

Alexandru Pop a șutat puternic, de la aproximativ 12 metri, sub bara transversală, fără șansă pentru portarul arădenilor, Florin Iacob. A fost primul gol marcat vreodată în Superliga pentru Alexandru Pop, la chiar primul meci jucat în Liga 1. 

+8 Foto
Foto: Captură Orange Sport

Acesta mai evoluase până acum numai în Liga 2, la echipe precum Universitatea Cluj și Unirea Dej. A reușit să puncteze de 16 ori în 68 de apariții la nivelul ligii secunde. În sezonul trecut, Alexandru Pop a marcat 9 goluri în tricoul Unirii Dej, în 29 de partide. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.