Liga 1

Acuzații grave după Rapid - Sepsi: „Viciere de rezultat! E clar, dar nu putem dovedi acest lucru”

+22 Foto
Rapid și Sepsi au remizat, scor 0-0, în primul duel tare al ediției 2023/2024 din SuperLigă. Roland Niczuly (27 de ani), portarul covăsnenilor, acuză o viciere de rezultat.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  vineri, 14 iulie 2023

Rapid și Sepsi au remizat, scor 0-0, în primul duel tare al ediției 2023/2024 din SuperLigă. Roland Niczuly (27 de ani), portarul covăsnenilor, acuză o viciere de rezultat. 

În minutul 65, Ștefănescu a marcat. Reușita a fost inițial validată, apoi anulată pentru un ofsaid, după consultarea VAR. 

VIDEO. Roland Niczuly, după Rapid - Sepsi: „Viciere de rezultat!”

>

„Chiar dacă Rapid a jucat mai bine, eu cred că este viciere de rezultat. Am fost în fața monitorului, e gol valabil 100%. Dacă puneam doi portari, nu avea nicio șansă.

Safranko s-a demarcat, dar în momentul pendulării a avut vizibilitate portarul. Și dacă n-a avut, n-a avut din cauza lui Cristea. Ne-a explicat că n-a văzut niciun moment mingea, eu n-am văzut așa. 

Ne pare rău. Chiar dacă Rapid ne-a dominat și a avut ocazii, n-am făcut meci foarte bun, dar e viciere de rezultat. Nu mereu câștigă echipa care domină și are ocazii.

Eram curios dacă era invers și dacă reușea Rapid să deschidă scorul. E clar, dar din păcate nu putem dovedi acest lucru. Rămâne doar să muncim”, a spus Niczuly la Prima Sport. 

Verdictul specialistului în faza controversată din Rapid - Sepsi

În minutul 65, Marius Ștefănescu a câștigat duelul cu Braun, a profitat de letargia lui Iulian Cristea și a trimis în poarta lui Moldovan cu un șut la colțul lung din 7 metri. Reușita a fost inițial validată, apoi anulată pentru o poziție de ofsaid a lui Safranko.

După consultarea VAR, Sebastian Colțescu a ajuns la concluzia că atacantul lui Sepsi obstrucționa vederea lui Moldovan.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

„Nu influențează faza, nu e ofsaid!", a comentat un arbitru pentru GSP. "Decizia e complicată, mai ales că tușierul a dat credit și-a validat reușita. Colțescu s-a luat după Mladinovici într-o fază discutabilă", a adăugat acesta.

Ăsta este gol valabil, nu ne-am născut ieri! Este o decizie greșită
- Mihai Stoica, la Orange Sport

VIDEO. Imnul Rapidului cântat de peste 11.000 de spectatori la meciul cu Sepsi 

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.