Liga 2

Uriașul Tudorel Stoica e descumpănit după decizia Ministerului: „Sunt interese foarte mari la mijloc”

Tudorel Stoica

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 15 July 2023

Tudorel Stoica (68 de ani), legenda Stelei, a fost profund dezamăgit de faptul că Ministerul Apărării și-a dat acceptul ca FCSB să joace în Ghencea cu Dinamo

  • Oficialii CSA Steaua solicită în mod expres o clauză-asigurare, care să-i protejeze în cazul în care gazonul va fi distrus în urma acestui joc. Iar cuantumul clauzei a fost stabilit de CSA la o sumă uluitoare: 1.000.000 de euro. Atât s-ar obliga FCSB să depună garanție, dacă ar accepta clauza, în cazul în care suprafața de joc din Ghencea ar fi deteriorată într-un asemenea hal încât ar fi nevoie de înlocuirea ei;
  • FCSB - Dinamo (etapa #2 din Superliga) se dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, și-a dat acceptul ca FCSB - Dinamo să se dispute în Ghencea. Însă, cei de la CSA au pus o clauză-asigurare uriașă, de un milion de euro, sumă pe care Gigi Becali nu o va depune drept garanție. Astfel, șansele ca derby-ul să se dispute în Ghencea sunt mici.

Tudorel Stoica: „Steaua nu va putea promova niciodată”

Deși există o posibilitate mică de disputare a meciului în Ghencea, Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, s-a arătat descumpănit de decizia Ministerului Apărării.

„Acest ministru a acceptat ca un club care a făcut şi doreşte rău Stelei să vină să joace în Ghencea, în casa Stelei. Faptul că s-a ajuns aici îmi arată clar că Steaua nu va putea promova niciodată din Liga 2. Sunt interese foarte mari la mijloc.

Suporterii adevăraţi ai Stelei ar trebui să reacţioneze aşa cum simt ei faţă de această nedreptate şi să apere în continuare ideea de Steaua şi de tot ce înseamnă acest club, să facă ce simt ei în sufletul lor faţă de Steaua”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Orange Sport.

15 ania jucat Tudorel Stoica la Steaua. A câștigat 7 titluri și Cupa Campionilor în 1986 (suspendat în finală)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.