Liga 1

Tudorel Stoica vorbește în termeni duri despre FCSB: „Reprezintă patru litere, un nimic”

Tudorel Stoica

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 15 iulie 2023

Fostul mare mijlocaș al Stelei, Tudorel Stoica (68 de ani), a taxat cererea făcută de cei de la FCSB de a juca meciul cu Dinamo, din etapa a doua, pe arena din Ghencea. 

  • FCSB - Dinamo (etapa #2 din Superliga) se dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

De 7 ori campion cu Steaua București, Tudorel Stoica a spus că Angel Tîlvăr, Ministrul Apărării, cel care a deschis calea FCSB-ului spre stadionul Steaua, a semnat pentru ca „un nimic” să evolueze acolo. 

A caracterizat echipa lui Gigi Becali drept un club care reprezintă 4 litere și o trupă care încearcă permanent să se „lipească” de tot ceea ce a realizat CSA Steaua București în trecut și să își atribuie în nenumărate rânduri istoria Stelei. 

Tudorel Stoica o umilește pe FCSB: „Reprezintă patru litere, un nimic”

„Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă patru litere, un nimic.

Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în «Templul fotbalului românesc», nu în «Templul Stelei», în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun. 

Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalului românesc. Reprezintă nimic, să se înţeleagă că reprezintă nimic”, a declarat Tudorel Stoica, conform Orange Sport. 

Ce a însemnat Tudorel Stoica în istoria Stelei: 

  • 15 sezoane petrecute în Ghencea
  • 406 meciuri pentru Steaua, 46 de goluri marcate
  • 7 titluri de campion, 5 Cupe ale României cu trupa din Ghencea
  • câștigător al Cupei Campionilor Europeni, în 1986
  • câștigător al Supercupei Europei, în 1987

VIDEO. Marele regret al lui Tudorel Stoica: „N-am avut parte de un meci de retragere! Nu știu dacă am fost un mare fotbalist”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.