Stranieri

Mutu, înfrângere la debutul pe banca lui Neftchi Baku » „Briliantul”, răpus de un fost atacant de la Inter și Manchester City

Adrian Mutu. Foto: Facebook @ Neftci PFK

Articol de Vlad Roșu  —  Saturday, 15 July 2023

Tehnicianul Adrian Mutu (44 de ani) a debutat cu stângul pe banca celor de la Neftchi Baku. Trupa din Azerbaidjan a fost înfrântă de vicecampioana Turciei, Fenerbahce Istanbul, scor 0-1, într-un meci amical disputat în stagiul de pregătire din Rusia. 

Adrian Mutu, înfrânt de Fenerbahce la debutul pe banca lui Neftchi Baku

Unicul gol al partidei a fost creat de doi jucători sosiți sosiți la Fenerbahce în această vară: Ryan Kent și Edin Dzeko. Englezul, fost coleg cu Ianis Hagi la Glasgow Rangers, i-a pasat decisiv atacantului bosniac, care a stabilit scorul final al meciului în minutul 72. 

Adrian Mutu a mizat pe următoarea formulă de start: Brkic - Buludov, Haqverdi, Salahly, Aliev - Ozobic, Mahmudov, Israfilov - Saief, Saldanha, Lebon. 

Pentru Neftchi Baku au mai evoluat Rufat Abbasov, Egor Bogomolskiy, Rahman Hadzhiyev, Atta Jaber, Aghadadash Salyanskiy, Farid Yusifli și Ismayil Zulfugarli

Neftchi Baku, 3 înfrângeri din 3 posibile în cantonamentul din Rusia

Neftchi Baku nu se descurcase grozav nici în celelalte două meciuri de pregătire, disputate înainte ca Adrian Mutu să fie numit pe banca tehnică a echipei. 

Azerii au pierdut mai întâi în fața campioanei Rusiei, Zenit St. Petersburg, 1-3, pe 1 iulie. O săptămână mai târziu, pe 8 iulie, Neftchi Baku era înfrântă categoric de campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.