Stranieri

Cristi Chivu a semnat! Ce echipă va antrena în sezonul următor

Cristi Chivu // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 15 July 2023

Cristian Chivu (42 de ani) va continua pe banca Inter Primavera. Clubul din Milano a anunțat astăzi că antrenorului român i-a fost prelungit contractul.

Fostul fundaș o va conduce astfel pe Inter Primavera pentru al treilea sezon la rând. În primul dintre ele, 2021/2022, a cucerit titlul în campionatul Primavera.

„FC Internazionale Milano este încântată să anunțe că antrenorul de la Primavera, Cristian Chivu, și-a prelungit contractul”, se arată în comunicatul nerazzurrilor.

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera

Chivu a început să antreneze în 2018 în academia lui Inter. În anii ce au urmat a urcat treptat la formațiile U17, U18, apoi în 2021 la Primavera.

Gazzetta dello Sport analizase de curând acordul Inter - Cristian Chivu:

„Românul este fericit să continue munca începută la centrul Facchetti, dar și să antreneze jucători tineri. Bineînțeles că, în viitorul apropiat, se gândește să facă pasul la nivel de seniori, dar numai daca echipa care îl ofertează îi oferă condițiile optime să facă performanță. Deocamdată însă, el crede că experiența acumulată pe banca lui Inter l-a ajutat să învețe ca tehnician”.

Dacă în 2021/2022 a fost campioană, Inter a ratat play-off-ul în sezoul trecut din Primavera. Trupa lui Cristi Chivu a încheiat sezonul regulat pe 7, imediat sub ultimul loc de play-off.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.