Stiri extrasport

„Fugarul” Săvulescu, deranjat de mesajul văzut la partenera Angela Martini: „Dacă ar ști lumea...”

+43 Foto
Angela Martini, partenera lui Dragoș Săvulescu, fostul finanțator dinamovist condamnat în 2017 la 5 ani de închisoare, face ravagii pe rețelele de socializare.

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 15 iulie 2023

Angela Martini, partenera lui Dragoș Săvulescu, fostul finanțator dinamovist condamnat în 2017 la 5 ani de închisoare, face ravagii pe rețelele de socializare. 

Angela Martini, fostă Miss Albania, a depășit borna celor 570.000 de urmăritori pe Instagram. Cea mai recentă postare a stârnit o reacție din partea lui Săvulescu. 

FOTO. Angela Martini, partenera „fugarului” Săvulescu, apariții răvășitoare

Angela Martini a postat un clip în care se află pe o barcă alături de partenerul ei, doar că fostul finanțator dinamovist se uita, distant, în altă parte. „De ce te ignoră?”, a scris unul dintre urmăritori.

Replica lui Săvulescu a venit imediat: „Dacă ar ști oamenii cât de mare e iubirea pe care o primește din partea mea, astfel de comentarii n-ar mai exista”. 

Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în România, este căsătorit din 2017 cu Angela Martini, fotomodel originar din Albania. Cei doi au împreună un copil, dintr-o mamă surogat.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România

  • Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia
  • În septembrie 2021, fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță în Grecia alături de iubită, modelul Angela Martini, a fost prins, dar Curtea de Apel din țara balcanică a refuzat extrădarea lui către România, așa că Săvulescu a putut să se întoarcă în Italia.

Citește și alte știri din actualitatea mondenă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.