Liga 1

Ionel Ganea, derapaj la adresa lui Talpan: „Nu a moștenit terenul de la mă-sa!” + „Becali a dat o grămadă de bani acolo tuturor care sunt contra lui”

Ionel Ganea

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 15 iulie 2023

Comentând posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea, fostul internațional Ionel Ganea (49 de ani) a comis un derapaj la adresa juristului de la CSA, Florin Talpan, unul dintre cei mai vehemenți opozanți ai ideii ca FCSB să fie gazdă pe noul stadion Steaua.

După 2 ani în care cererile de închiriere le-au fost refuzate pe bandă rulantă, FCSB ar putea deveni în premieră, odată cu partida cu Dinamo, gazdă pe noua arenă din Ghencea.

În contextul discuțiilor despre posibilitatea ca echipa lui Gigi Becali să fie gazdă în Ghencea, Ionel Ganea l-a insultat pe juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan, un opozant vocal al FCSB-ului.

Ionel Ganea, despre FCSB în Ghencea: „Talpan nu a moștenit terenul de la mă-sa!”

„Eu cred că îi lasă să joace, nu e terenul lui mă-sa lui Talpan, nu e primit moștenire de mă-sa lui Talpan. El vorbește despre bani publici, tot ce e făcut acolo e din bani publici. Talpan ăsta nu a moștenit nici terenul, nici clubul, nici armata de la mă-sa ca să comenteze atât.

OK, ai problemele tale cu Gigi, dar nu instiga tot timpul la ură, la violență. Ai probleme cu el, apără în liniște clubul.

Am înțeles că se luptă cu Gigi Becali, e OK, dar taci din gură, măi, omule! Până una alta, Gigi Becali a dat o grămadă de bani acolo tuturor care sunt contra lui”, a precizat Ganea, conform sport.ro.

În ultima sa apariție publică, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, lăsase de înțeles că negocierile pentru închirierea arenei din Ghencea s-au împotmolit. În caz că arena de 30.000 de locuri nu va fi disponibilă, partida se va juca pe „Arcul de Triumf”.

Motivul este clauza-asigurare impusă de oficialii de la CSA Steaua, care să-i protejeze în cazul în care gazonul va fi distrus în urma acestui joc. Cuantumul clauzei a fost stabilit de CSA la o sumă uluitoare: 1.000.000 de euro. 

Atât s-ar obliga FCSB să depună garanție, dacă ar accepta clauza, în cazul în care suprafața de joc din Ghencea ar fi deteriorată într-un asemenea hal încât ar fi nevoie de înlocuirea ei.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.