Liga 1

Declarația începutului de campionat: „Serviciile lucrează pentru CFR Cluj”

Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (55 de ani), a oferit o declarație incredibilă înainte ca echipa lui să fie învinsă, sâmbătă seară, de CFR Cluj, scor 0-2, în prima rundă a noului sezon de Superliga.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 16 iulie 2023

Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (55 de ani), a oferit o declarație incredibilă înainte ca echipa lui să fie învinsă, sâmbătă seară, de CFR Cluj, scor 0-2, în prima rundă a noului sezon de Superliga. 

Tehnicianul grupării din Copou a făcut o aluzie la legăturile foarte strânse ale grupării din Gruia cu lumea politică și cu oameni din zona serviciilor secrete. Acesta a făcut o trimitere spre așa zisul „grup de la Cluj”, foarte apropiat de echipa patronată de Ioan Varga în ultimii ani. 

Leo Grozavu, acuze grave aduse lui CFR Cluj înainte de meciul direct: „Serviciile lucrează”

Leo Grozavu și-a pornit tirada la adresa clujenilor de la faptul că nu i-a putut urmări deloc în perioada de pregătire, desfășurată la Brașov. „Au fost foarte secretoși. Nu s-au deplasat pe nicăieri, au jucat doar la nivel intern. Nu știm foarte multe despre ei. Cred că mai multe știu ei despre noi. 

Serviciile lucrează. Vom vedea”, a declarat Leo Grozavu, înainte de startul partidei din Gruia, la microfonul Prima Sport. 

„Grupul de la Cluj”, apropiat de clubul CFR Cluj

Este arhicunoscut faptul că mai mulți politicieni importanți din zona Clujului au fost surprinși în anturajul lui CFR Cluj în ultimii ani. Vasile Dîncu sau Ioan Rus, oameni cu ștate importante în politica românească, au fost deseori surprinși alături de conducerea clubului alb-vișiniu. 

Vasile Dîncu, cu fularul lui CFR Cluj la gât. Foto: Ziua de Cluj

În primăvara acestui an, mai mulți oameni din politică, printre care Vasile Dîncu, Marcel Ciolacu, cel devenit între timp prim-ministrul României, sau Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, au fost surprinși de reporterii GSP în tribunele stadionului Olimpico, din Roma, la partida pe care CFR Cluj o disputa împotriva lui Lazio, în play-off-ul Conference League. Toate detaliile, AICI. 

Ioan Varga, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu, prezenți la Lazio - CFR Cluj

La una dintre petrecerile de titlu organizate de CFR Cluj a fost fotografiat și Toma Rus.

Toma Rus a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) din Cluj până în 2006. Fiii săi, Adrian și Ionuț Rus, au fost legitimați la CFR imediat după preluarea clubului de către grupul lui Neluțu Varga.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.