Liga 1

Dinamo a făcut anunțul: acord cu un nou sponsor

Dinamo a anunțat că a semnat un acord de sponsorizare cu Renovatio, o companie din domeniul energiei.

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  Sunday, 16 July 2023

Dinamo a anunțat că a semnat un acord de sponsorizare cu Renovatio, o companie din domeniul energiei regenerabile.

Noul sponsor al lui Dinamo va apărea pe fața tricourilor, sub numele sponsorului principal, Win2.ro. Din informațiile GSP.ro, echipa din „Ștefan cel Mare” va primi aproape jumătate de milion de euro de la Renovatio.

Dinamo are un nou sponsor

„Clubul de fotbal Dinamo București, prin Administratorul Special Vlad Iacob, dorește să transmită următorul comunicat: 

Suntem încântați să anunțăm încheierea unui acord cu noul partener al clubului pentru sezonul competițional 2023-2024 al Superligii, Renovatio, a cărui denumire va fi inscripționată pe tricourile oficiale de joc ale clubului nostru. 

Renovatio este un jucător cheie și de tradiție pe piața de energie, integrând eficient, timp de peste 18 ani, printre altele, dezvoltarea și construirea proiectelor de energie regenerabilă cu tehnici inovatoare în operarea și mentenanța acestora, furnizarea pe termen lung a energiei verzi către clienți, proiecte de eficiență energetică, stocarea energiei, precum și realizarea primei rețele de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România”, a transmis Dinamo pe Facebook.

FOTO: Facebook @Dinamo București

Renovatio: „Sperăm că parteneriatul nostru să aducă energie jocului și să susțină Dinamo”

Reprezentanții Renovatio au avut de asemenea un mesaj la anunțul colaborătii cu Dinamo: „Ne dorim valoare și echilibru între serviciile oferite, nevoile clienților noștri și mediul în care trăim. 

De aceea, vrem să susținem sportul și un club care merită o dezvoltare sustenabilă. Sperăm că parteneriatul nostru să aducă energie jocului și să susțină Dinamo în atingerea obiectivelor propuse”.

201 milioane de euroa fost cifra de afaceri a firmei Renovatio Trading SRL pe anul 2022, potrivit termene.co

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, este implicat în domeniul energiei regenerabile, fiind unul dintre fondatorii OCTOGON RENEWABLES - S.R.L.

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Nu vreau să folosesc cuvinte mari, să le dau iluzii suporterilor, obiectivul pe termen scurt este stabilizarea echipei”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.