Liga 1

FCU Craiova pune paie pe foc în conflictul FCSB - CSA Steaua » Ce a apărut pe fanionul de joc

Adrian Mititelu

Articol de Vlad Nedelea  —  Sunday, 16 July 2023

În plin conflict FCSB - CSA Steaua, FCU Craiova a creat un fanion special pentru meciul cu roș-albaștrii din prima etapă a noului sezon de SuperLiga.

Concret, sub numele celor de la FCSB, pe fanionul de meci apare numele „FC Steaua București”, între paranteze.

Adrian Mititelu: „Pentru mine, FCSB este Steaua”

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a susținut de-a lungul timpului ideea că, pentru el, FCSB este continuatoarea Stelei.

„Pentru mine, FCSB e Steaua. Toată stima pentru proiectul de la CSA, are la bază un merit sportiv, față de actuala FCSB, care a fost înființată de regimul stalinist, chiar dacă a fost decretul Regelui Mihai.

Actualul FCSB e cel mai important club de fotbal din România. Vrem nu vrem, asta e. Cât nu ne convine nouă oltenilor, totuși, Steaua rămâne cel mai mare brand al României. Actualul nume, FCSB, e peste Steaua cu mult!

Această rupere făcută în mod greșit de instanță.... Sunt oameni care se gândesc că revine comunismul și o să fie cluburile poporului. Niciunde în lumea asta nu există cluburi de stat. Și înainte de a veni comuniștii toate cluburile erau private. FC Craiova era a lui Puiu Pleșia”, declara Adrian Mititelu în martie 2023.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.