Liga 1

FCSB are un nou atacant » Gigi s-a distrat cu FCU Craiova și i-a ieșit: improvizația a marcat

Articol de Alexandru Barbu  —  duminică, 16 iulie 2023

FCU Craiova - FCSB » Malcom Edjouma, 26 de ani, a fost folosit atacant central la Târgu Jiu și a marcat din această poziție.

La Viitorul și la FC Botoșani, unde a jucat în România înainte de venirea la FCSB, Edjouma a evoluat cel mai des ca „închizător”, în fața apărării. 

Pentru că randamentul lui în plan ofensiv a crescut semnificativ în ultima vreme, el a fost folosit și inter la FCSB. Becali consideră însă că Malcom poate presta mai bine ca atacant central, deoarece n-are încredere în el la mijlocul terenului, finanțatorul echipei crede că Edjouma riscă foarte mult și pierde des mingea. 

Malcom Edjouma, atacant central la FCSB

Astfel, Edjouma, intrat pe teren cu FCU Craiova chiar înainte de pauză, după accidentarea lui Olaru, a fost utilizat în centrul atacului. Iar sistemul FCSB-ului s-a schimbat din 4-3-3 în 4-2-3-1.

  • Cum a început FCSB partida cu FCU Craiova: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Miculescu, Al. Băluță, Fl. Coman 
  • Cum a început FCSB repriza a doua cu FCU Craiova: Târnovanu - Pantea, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut - Cordea, Al. Băluță, Miculescu - Edjouma

Oricum, Edjouma și-a făcut treaba din poziție de atacant central. În minutul 60, i-a luat fața lui Vlad Achim ca un „vârf” autentic, a primit de la Cordea și n-a avut nevoie de preluare pentru a-l învinge pe Robert Popa.

VIDEO. Golul de 1-0 marcat de David Miculescu în FCU Craiova - FCSB:

>

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din întâlnirea FCU Craiova - FCSB:

Tot despre FCU Craiova - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.