Liga 1

Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

+30 Foto
FCSB a debutat cu o victorie în noul sezon, 3-1 în deplasarea cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, a comentat partida în direct la GSP Live.

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 16 July 2023

FCSB a debutat cu o victorie în noul sezon, 3-1 în deplasarea cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, a comentat partida în direct la GSP Live. 

Adrian Mititelu admite că FCSB a fost mai bună astăzi, dar promite o altă desfășurare a forțelor la partida retur. 

Adrian Mititelu, după FCU Craiova - FCSB 

„Mi-am dat seama după primele 10 minute că FCSB are o viteză în plus, sunt mai determinați și că nu avem cum să îi batem. Noi mai avem nevoie de un meci sau două pentru a intra în ritm. Eu sunt optimist față de potențialul echipei, nu o judec după ce s-a întâmplat astăzi. 

Ei au o valoare ridicată, vin după un titlu pierdut, determinați, mai bine fizic. Ei au avut un program cu amicale mai dificile. Noi, din cauza plecării lui Janeiro, a trebuit să modificăm totul.

Când simți că adversarul e mai bun fizic, mai proaspăt, începe să apară îndoiala. Vă zic eu că asta s-a întâmplat. FCSB a fost mai proaspătă ca niciodată. La meciul direct următor nu va mai fi acest raport de forțe. Noi am jucat la 60% din ce putem, asta simt. 

Pentru noi, FCSB e un coșmar. Cum suntem noi pentru Rapid, așa sunt ei pentru noi. Niciodată de când am revenit în Liga 1 nu a fost un eșec cu așa diferență mare, dar cunosc cauzele. M-a bătut cel mai puternic lot din România, cel mai puternic club”, a spus Adrian Mititelu la GSP Live. 

Vă garantez că echipa mea va juca în play-off! Atenție, zic asta după un 1-3 fără drept de apel. Ne mai trebuie un meci sau două pentru a intra în priză, apoi nu mai putem fi opriți. Hai să nu ne grăbim, unii dădeau deja favoritele la titlu. Să mai treacă puțin timpul
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Adrian Mititelu, despre procesul pierdut în fața rivalei CSU Craiova 

Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în procesul dintre FCU Craiova și CSU Craiova pentru palmaresul istoric al Științei. Adrian Mititelu a ieșit prost, dar spune că situația nu este atât de dramatică.

„A avut o influență, dar nu la jucători. Ei sunt din alte țări, profesioniști. Pentru noi, cei care suntem aici și avem războiul nostru de atât timp, pentru noi nu a fost ușor. Am trecut și peste asta. Nu contează asta, mai ales că nu s-a încheiat definitiv. Există un dosar penal la secția specială. 

Nu sunt presat să schimb numele, dar a fost o chestiune făcută la nervi, la supărare, după 10 ani de discuții și de litigii. Mi-au zis și avocații că nu suntem într-o situație atât de rea din punct de vedere juridic. Adevărul este că noi suntem succesorii, palmaresul acum este rupt în două”, a explicat Mititelu. 

VIDEO. Cum a deblocat David Miculescu tabela în FCU Craiova - FCSB

>

Citește și alte știri despre FCU Craiova - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.