Liga 1

Adrian Mititelu a băgat echipa în ședință după eșecul cu FCSB » Ce s-a întâmplat la vestiare

+30 Foto
FCSB a debutat cu o victorie în noul sezon, 3-1 în deplasarea cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, a mers la vestiare imediat după meci.

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 17 iulie 2023

FCSB a debutat cu o victorie în noul sezon, 3-1 în deplasarea cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, a mers la vestiare imediat după meci. 

Adrian Mititelu spune că eșecul cu FCSB nu l-a supărat. În ciuda declarațiilor împăciuitoare făcute la GSP Live, finanțatorul a mers la vestiare imediat după meci. 

Adrian Mititelu, ședință la vestiare după eșecul cu FCSB 

Mititelu a petrecut acolo câteva minute, apoi a avut o discuție separată cu atacantul Aurelian Chițu, integralist în înfrângerea de astăzi.

Vlad Achim, mijlocașul lui FCU Craiova, a dezvăluit ce le-a transmis finanțatorul: „Ne-a spus că se pot îmbunătăți lucrurile, că au fost mai buni în această seară. Dar că e primul meci și că trebuie să mergem mai departe”.

>

Adrian Mititelu a întărit declarația lui Achim: „I-am încurajat, le-am zis că nu e nicio tragedie. Ne-a bătut cea mai bună echipă din campionat, cea mai valoroasă. Sunt convins că echipa va crește”.

Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB

Mi-am dat seama după primele 10 minute că FCSB are o viteză în plus, sunt mai determinați și că nu avem cum să îi batem. Noi mai avem nevoie de un meci sau două pentru a intra în ritm. Eu sunt optimist față de potențialul echipei, nu o judec după ce s-a întâmplat astăzi. Ei au o valoare ridicată, vin după un titlu pierdut, determinați, mai bine fizic. Ei au avut un program cu amicale mai dificile. 

Noi, din cauza plecării lui Janeiro, a trebuit să modificăm totul. Când simți că adversarul e mai bun fizic, mai proaspăt, începe să apară îndoiala. Vă zic eu că asta s-a întâmplat. FCSB a fost mai proaspătă ca niciodată. La meciul direct următor nu va mai fi acest raport de forțe. Noi am jucat la 60% din ce putem, asta simt
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova, la GSP Live

VIDEO. Cum a deblocat David Miculescu tabela în FCU Craiova - FCSB

>

Citește și alte știri despre FCU Craiova - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.