Campionate

Inter Miami, prezentare cu fast pentru Messi și Busquets: 18.000 de suporteri au fost prezenți la eveniment

+7 Foto
Lionel Messi, prezentat la Inter Miami/ foto: Twitter

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 17 iulie 2023

Inter Miami i-a organizat o prezentare spectaculoasă lui Lionel Messi (36 de ani), noul superstar al campionatului nord-american.

Stadionul lui Inter a fost arhiplin la prezentarea lui Messi, 18.000 de suporterii fiind pe arenă pentru a-l vedea pe argentinian. Leo a pășit în uralele publicului pentru prima dată pe stadionul noii sale echipe, unde a pozat alături de David Beckham și ceilalți doi acționari ai clubului din Florida, Jorge Mas și Jose Mas.

+7 Foto
foto: Twitter @Inter Miami

VIDEO. Lionel Messi, prezentat la Inter Miami

„Sunt atât de fericit să fiu aici. Abia aștept să încep antrenamentele și să joc. Sunt aici să câștig, să ajut echipa, așa cum am făcut mereu. Am venit cu aceleași obiective pe care le-am avut mereu. O să ne simțim bine împreună”, a declarat Messi în fața suporterilor noii sale echipe.

Leo a semnat pe doi ani cu Inter Miami și va purta tricoul cu numărul 10.

VIDEO. Inter Miami l-a prezentat și pe Sergio Busquets

În cadrul aceluiași eveniment, Inter Miami l-a prezentat și pe Sergio Busquets, fostul mijlocaș central al Barcelonei. Spaniolul va purta numărul 5, la fel ca la clubul „blaugrana”.

După doi ani, Busquets va juca din nou alături de Messi, după perioada plină de succese petrecută împreună la Barcelona.

Sunt foarte fericit să fiu aici, la Inter Miami. Le mulțumes acționarilor Jorge, Jose și David

- Sergio Busquets, mijlocaș Inter Miami

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.