Liga 1

Dezvăluire uluitoare » MM Stoica s-ar fi opus transferului lui Djokovic: „Nu-l aduce la FCSB”

Damjan Djokovic/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 17 iulie 2023

Vivi Răchită, fostul fundaș central al Stelei, susține că MM Stoica s-ar fi opus transferului lui Damjan Djokovic (33 de ani) la FCSB.

Mijlocașul a venit liber de contract la echipa roș-albaștră, după despărțirea de Al Raed. A fost dorit cu insistență de Gigi Becali și după negocieri lungi a semnat. Totuși, fostul campion cu CFR nu ar fi fost dorit de MM Stoica, președintele consiliului de administrație de la FCSB, care l-ar fi sunat pe impresarul croatului și i-ar fi spus să îi găsească altă echipă.

Damjan Djokovic, mijlocaș central, a debutat pentru FCSB în victoria cu FCU Craiova, scor 3-1

MM Stoica nu l-ar fi vrut pe Djokovic la FCSB: „Nu-l aduce aici”

„FCSB a demonstrat că prin transferul lui Djokovic a rezolvat acea problemă de a-l lăsa pe Șut singur în fața fundașilor centrali. A intrat foarte bine între fundașii centrali, a respins, a știu să închidă culoare, e un jucător cu valoare și experiență.

Djokovic nu trebuia să ajungă la FCSB. Știu de-acolo, de la ei. Cel care a fost numit președintele Consiliului de Administrație fără să se întrunească AGA, după celebra conferință a lui Gigi Becali în care a anunțat că se retrage, l-a sunat pe impresarul lui Djokovic: «Vezi pe unde-l duci, găsește-i echipă! Nu-l aduce la FCSB! Ca să joace Șut, îl avem pe Ovidiu Popescu».

MM l-a sunat pe impresarul lui. Gigi îl voia. Mihai Stoica s-a opus în spatele lui. El a spus că nu merge ciorba reîncălzită, că nu mai e același jucător, dar pe față n-a avut curaj să-l înfrunte pe Gigi! 

Dar conform fișei postului pe care o are de când a venit, a încercat. N-a vrut să iasă public. Gigi a plusat și a găsit un jucător extrem de important pentru ceea ce înseamnă FCSB-ul în campionatul ăsta”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

VIDEO. FCU Craiova - FCSB 1-3 / David Miculescu: „Sunt bucuros că am câștigat. Ne așteaptă un meci greu cu Dinamo”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.