Liga 1

Dică, impresionat de jucătorul de la FCSB: „Am încredere în el” » Contrat imediat de Panduru: „Nu e de ajuns”

Basarab Panduru și Nicolae Dică

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 17 July 2023

Basarab Panduru și Nicolae Dică au avut opinii diferite privind prestația lui David Miculescu, extrema dreapta de la FCSB, în meciul cu FCU Craiova, scor 3-1.

Miculescu a jucat în partea dreaptă a atacului în prima repriză, iar din minutul 46 a fost trecut în stânga, în locul lui Coman. În dreapta a jucat Andrei Cordea. Miculescu a deschis scorul cu FCU Craiova, cu un șut la colțul scurt, după o centrare din corner și o deviere a lui Djokovic.

Panduru și Dică, opinii diferite despre jocul lui David Miculescu

„E important pentru Miculescu faptul că a reușit să marcheze. E un bonus, va prinde mare încredere. Am încredere în el, l-am antrenat. E un jucător cu potențial. Va ajunge la un nivel ridicat, dacă va juca constant”, a declarat Nicolae Dică la emisiunea „Sport Report”, de la Orange Sport.

Prezent în studio, Basarab Panduru a avut o altă opinie față de fostul antrenor de la FCSB: „E adevărat că a dat gol, dar a dat din fază fixă. Hai să vedem ce a făcut Miculescu în rest. A făcut ceva? Nu cred că e de ajuns să dai un gol la o fază fixă, din care să trăiești și meciurile următoare. 

Nu a ieșit cu nimic în evidență în partea dreaptă, nu a făcut nimic nici în stânga până când a fost schimbat. Dacă mă întrebi ce a făcut Cordea, parcă a făcut mai mult decât Miculescu”.

VIDEO. FCU Craiova - FCSB 1-3 / David Miculescu a deschis scorul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.