Liga Campionilor

Vedem Sheriff - Farul la TV? NU s-au cumpărat drepturile » Ce televiziune negociază cu moldovenii

Sheriff Tiraspol - Farul, manșa decisivă a primului tur preliminar din Liga Campionilor, nu a fost achiziționată de niciun post TV din România până în acest moment. Meciul programat marți, de la ora 20:00, va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 17 iulie 2023

Sheriff Tiraspol - Farul, manșa decisivă a primului tur preliminar din Liga Campionilor, nu a fost achiziționată încă de niciun post TV din România până în acest moment. Meciul programat marți, de la ora 20:00, va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro. 

Gică Hagi și elevii lui sunt în fața unei calificări uriașe, una care îi deschide drumul spre grupele unei competițiile europene, pentru prima dată de la demararea proiectului de la Ovidiu.

Sunt șanse ca fanii fotbalului autohton să nu poată urmări în direct partida decisivă dintre Sheriff și Farul. Până în după-amiaza zilei de luni, niciun post TV de pe teritoriul României nu a achiziționat drepturile.

Incertitudine înainte de Sheriff - Farul

Partida alb-albaștrilor ar putea fi televizată de către Prima Sport, la ora conceperii articolului încă se discuta pe marginea acestui subiect. Totuși, sunt șanse foarte mari ca în această seară, maximum mâine dimineață, să se rezolve și această problemă.

Nu ar fi prima dată când negocierile sunt finalizate cu câteva ore înaintea startului partidei. Manșa tur a fost televizată pe Prima Sport 1 și pe Digi Sport 1.

Farul, aproape de o calificare istorică 

Dacă Farul ar trece și de turul 2 preliminar din Liga Campionilor, atunci ar fi sigură cel puțin de grupele Conference League. Dacă ar fi eliminată în turul 3 din Ligă ar cădea în play-off-ul de Europa League, de unde, o eventuală eliminare, ar duce-o direct în grupele Conference.

Chiar și dacă ar părăsi Champions League în turul 2, tot ar avea șanse foarte mari pentru a fi în grupe în a 3-a competiție, fiindcă ar evolua ulterior doar pe un traseu format din echipe campioane, care părăsesc, mai devreme sau mai târziu, Liga.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Sheriff - Farul 

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.