Liga 1

Fază la limită la Voluntari » Gol validat după 4 minute de așteptare!

+28 Foto
Poziția lui Radu Boboc înainte de primul gol înscris de Merloi // foto: captură TV @ PrimaSport

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 17 iulie 2023

Primul gol al lui George Merloi (23 de ani) din FC Voluntari - FC Botoșani 2-1 a fost validat după 4 minute de analiză în camera VAR. Radu Boboc, autorul pasei decisive, a fost în poziție suspectă de ofsaid.

Primii care au lovit în meciul de astăzi au fost ilfovenii. În minutul 54, Merloi a introdus mingea în poarta lui Răzvan Ducan, în urma unei combinații superbe cu Doru Andrei și Radu Boboc.

Merloi a sărbătorit spectaculos reușita, în stilul lui Memphis Depay, dar a avut ulterior emoții serioase. Asta pentru că reușita i-a fost validată abia după 4 minute.

Fază la limită în FC Voluntari - FC Botoșani

Motivul? Radu Boboc, autorul pasei decisive, fusese într-o poziție suspectă de ofsaid, aparent cu umărul în spatele liniei defensive a moldovenilor.

După 4 minute de analiză, arbitrii din camera VAR, Ovidiu Hațegan și Alina Peșu, au deliberat că poziția lui Boboc a fost regulamentară, cel mai probabil ținut în joc de Mutombo, care avea piciorul întins. Pe transmisiunea partidei nu au fost prezentate imagini cu linia trasă.

Dubii au existat și în privința validării golului secund. Matricardi a degajat lung din defensivă, balonul a ajuns la Merloi, care a avansat spre poarta adversă și a înscris. 

Numai că înainte ca mingea să ajungă la Merloi, a părut să fie atinsă cu brațul stâng de Adam Nemec. „Centralul” Cătălin Busi nu a fluierat, nici arbitrii din camera VAR nu au intervenit.

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.