Liga 1

Talpan a izbucnit la negocieri: „Domnule comandant, de ce stați la masă cu ei? Nu e posibil să acceptați FCSB pe stadionul Steaua” » Reacția lui Argăseală

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 18 iulie 2023

Florin Talpan a fost prezent și în a doua zi la negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea la meciul dintre echipa lui Gigi Becali și Dinamo.

Juristul CSA ar fi izbucnit în momentul în care a intrat în sala de negocieri și i-a văzut pe reprezentanții FCSB: Valeriu Argăseală, președintele clubului, Iulian Ghiorghișor, vicepreședintele clubului, și Daniel Idita, avocat.

Talpan l-ar fi rugat pe Ștefan Bichir, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, să nu semneze contractul, potrivit Glasului Armatei, pagină de Facebook a suporterilor CSA Steaua.

Florin Talpan ar fi izbucnit la negocierile pentru accesul FCSB în Ghencea

„Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract. Nu este posibil să acceptaţi FCSB pe stadionul Steaua. 

FCSB ne fură identitatea, ne fură numele si istoria. Oamenii ăștia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua. Noi îi primim în casa noastră?

Domnule comandant, FCSB se luptă în justiţie să anuleze toate mărcile noastre. Oamenii ăștia vor să distrugă clubul Steaua. Cum să îi primim în Ghencea? E clar că sunt de rea-credinţă. Nu vedeți că nu respectă nicio decizie a Justitiei? Ne fură identitatea. 

Ei spun în fiecare zi că sunt Steaua. Nu le pasă de lege, nu le pasă de Justitie, nu le pasă de nimic. Nu semnaţi contractul, domnule comandant!”, ar fi zis Talpan, conform sursei menționate.

În acel moment, Argăseală ar fi transmis că „stadionul este din bani publici, aveți ordin să ne primiți”. Talpan i-ar fi spus președintelui FCSB să înceteze „furtul de identitate”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.