Liga 1

Becali a anunțat cum vrea să dejoace strategia steliștilor: „Va fi premieră în România! Arestări, amenzi, pușcării”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 18 iulie 2023

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat în direct la TV cum plănuiește să dejoace strategia ultrașilor de la CSA Steaua, care luau în calcul să cumpere bilete la FCSB - Dinamo și să nu se prezinte la meci, astfel încât să împiedice umplerea tribunelor. 

Pentru a le pune bețe în roate celor de la FCSB, susținătorii CSA Steaua au luat în calcul mai multe tactici. Una dintre ele, care a circulat pe grupurile de suporteri ai CSA, a fost să achiziționeze cât mai multe bilete și să nu se prezinte la meci, doar să elibereze astfel cât mai multe sectoare din arenă pentru a împiedica FCSB-ul să umple tribunele.

Gigi Becali a explicat în această după-amiază cum plănuiește să contracareze strategia steliștilor. 

Gigi Becali a anunțat cum vrea să dejoace strategia steliștilor

„Va fi premieră în România ce facem. Am oameni deștepți la club. Toate biletele se vor vinde nominal cu nume și serie de buletin. Vrei bilet, scrii numele tău și vei primi. Vor fi filmate toate locurile. Cine nu vine la meci, va fi blocat în computer de nu va mai primi niciodată bilet la FCSB

Iar de vor face ei vreun incident, vor fi filmați. Ca atare, îi îndrum pe părinții, nevestele, copiii și frații lor: «Aveți grijă, v-am atenționat. Să nu dați vina pe mine». Vor primi arestări, amenzi, pușcării. Vedeți-vă de treaba voastră și respectați legile statutului. Eu mi-am făcut treaba. Dacă nu vor, treaba lor”, a afirmat Becali la „Liga DigiSport”.

Ambiția oamenilor lui Becali este să umple tribunele și să demonstreze astfel că echipa lor e mai populară decât este gazda obișnuită din Ghencea, formația Armatei.

Dacă părțile vor semna contractul de închiriere al stadionului din Ghencea, așa cum a anunțat Becali că se va întâmpla „în proporție de 99,99%”, FCSB va juca în premieră pe noua arenă din Ghencea, una cu 30.000 de locuri. 

Tot despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.