Liga 1

„Bombă” la Universitatea Craiova! Rotaru se desparte de al treilea nume important din club

Mihai Rotaru

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 18 iulie 2023

Din informațiile Gazetei, patronul Universității, Mihai Rotaru, a reziliat contractul cu directorul de imagine al clubului, fostul internațional Gică Craioveanu, de comun acord. „Grande” e a treia personalitate care părăsește gruparea din Bănie în ultimul an, după managerul general Marcel Popescu și președintele executiv Sorin Cârțu.

Încă o glorie a Universității Craiova trece „în rezervă”. Potrivit unor surse ale Gazetei, patronul Mihai Rotaru a reziliat „de comun acord” contractul cu directorul de imagine al clubului, legendarul Gică Craioveanu. Motivul pentru care ruperea acordului, începând cu data de 1 iulie 2023, n-a fost oficializată l-a reprezentat, se pare, dorința de a nu tulbura apele chiar la debutul sezonului, înaintea meciului cu Dinamo.

Gică Craioveanu rămâne alături de echipă ca simplu suporter

Parte a proiectului demarat în 2013, când CSU, clubul sportiv, s-a asociat cu Primăria Craiova și cu o firmă controlată de Mihai Rotaru, rezultând actualul club de fotbal care activează în SuperLiga, „Grande”, cum îi spun suporterii, ar fi decis să rămână în continuare alături de echipă și de fani, deși nu se mai regăsește pe ștatele de plată.

Înaintea lui Craioveanu au dispărut din organigramă Marcel Popescu și Sorin Cârțu

Gică Craioveanu, directorul de imagine al CS Universității Craiova

Craioveanu este a treia personalitate care iese din organigramă în ultimul an, după managerul general Marcel Popescu și președintele executiv al Universității, Sorin Cârțu, retras la puțină vreme după fluierul final al sezonului 2022/2023.

În urma triumfului repurtat în procesul pentru palmaresul sportiv al echipei istorice, Rotaru pare acum focusat exclusiv pe atragerea de noi investitori.

Rotaru e focusat acum pe atragerea de noi investitori

„Au apărut foarte multe persoane interesate. Din toată țara. Suntem în direcția bună, avem discuții. Vorbim de oameni extrem de serioși, oameni care pun și au pus suflet pentru Universitatea Craiova și din zona de business”, a dezvăluit finanțatorul oltenilor la Fanatik Superliga.

Rotaru s-a despărțit de 7 jucători și l-a adus doar pe Mitriță

El a explicat: „Cu 5 milioane de euro pe an aport la capitalul social noi stăm relaxați, fără să trebuiască să vindem jucători. Nici măcar o neparticipare în grupele unei competiții europene nu ne-ar afecta. Fiecare dintre acești investitori ar veni cu 5%, care reprezintă 250.000 de euro pe an aport la capitalul social. În total înseamnă 5 milioane de euro”.

În această vară, Rotaru s-a despărțit de 7 jucători. În schimb, n-a făcut decât o singură achiziție: Alexandru Mitriță!

>

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.