Liga Campionilor

Colegul lui Hagi din „Generația de Aur”, categoric după eliminarea Farului din Ligă: „De nerecunoscut! Mă întrebam un singur lucru...”

+36 Foto
Sheriff - Farul // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 18 iulie 2023

Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, eșec 0-3 la Tiraspol, contra lui Sheriff (1-0 în tur). Viorel Moldovan, fostul coleg de generație al lui Gică Hagi, a fost dezamăgit de prestația constănțenilor.

Prestația Farului i-a lăsat un gust amar lui Viorel Moldovan. Fostul atacant al naționalei spune că Sheriff, campioana Republicii Moldova, a fost superioară la toate aspectele.

Viorel Moldovan, dezamăgit de prestația Farului

„Vreau să cred că a fost un accident, această echipă a arătat că poate mai mult. Astăzi a fost depășită total, de nerecunoscut Farul Constanța. Mi s-au părut timorați, fricoși. Și fizic au stat prost, mai agresivi cei de la Sheriff, mai combativi, au fost primii la minge mereu. Se lipea mingea de ei.

 Am văzut combinații și mă întrebam: cum naiba s-au omogenizat ăștia așa repede? Au adus 15 jucători... e vorba de calitate!

Am înțeles că au legături foarte bune în zona Africa și America de Sud, au scouteri foarte buni”, a spus Viorel Moldovan la Orange Sport.

Gică Hagi și Viorel Moldovan au fost colegi în prima reprezentivă a României perioada 1993 - 2000.

VIDEO. Atmosfera înaintea duelului dintre Sheriff și Farul 

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.