Liga Campionilor

Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

+36 Foto
Enes Sali, cu numărul 77 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 18 iulie 2023

Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, eșec 0-3 la Tiraspol, contra lui Sheriff (1-0 în tur). Printre cei care au privit supărați cum echipa lui Hagi este descompusă de transnistreni s-a numărat și tatăl lui Enes Sali, 17 ani, una dintre marile speranțe ale fotbalului nostru.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt la Tiraspol și transmit toate informațiile care contează după Sheriff - Farul

Enes a fost rezervă neutilizată, din nou, iar Engi Sali a trăit partida la cote maxime, la masa presei, fiind extrem de supărat că fiul său a fost ocolit iar de antrenorul campioanei.

Tatăl lui Enes Sali se revoltă: „Bagă-l, domne, și pe el”

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu' să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit", a reacționat Sali senior încă din finalul timpului regulamentar de joc.

Născut în Toronto, Enes Sali a fost junior la FC Barcelona înainte de a ajunge la Academia lui Gică Hagi. Familia a lăsat Canada în urmă, a venit alături de cel mic în România. 

>

„Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a reacționat părintele lui Enes.

20 de minutea jucat Sali, în turul partidei cu Sheriff

Sali a fost chemat la prima reprezentativă la finele lui 2021, a bifat 8 minute cu Liechtenstein, apoi a fost ocolit și de acțiunile "tricolorilor", chiar dacă a fost considerat un copil-minune al fotbalului românesc. Astfel, Enes ar putea lua în calcul să nu mai reprezinte România, ci Canada, mai ales că are cetățenia acestei țări!

Enes Sali

3 meciuria strâns Enes în actuala ediție: 62 de minute cu Sepsi, 20 de minute cu Sheriff, 54 de minute cu Hermannstadt

45 de meciuri3 goluri și 2 assist-uri a adunat Sali pentru Farul în carieră

VIDEO. Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.