Liga Campionilor

Dumitru Dragomir, necruțător cu Farul: „Suntem în găleată, la pământ! Nu ne mai batem nici cu Malta și Luxemburg!” » Critică invențiile lui Hagi: „Parcă ar fi de mămăligă!”

+36 Foto
Dumitru Dragomir / Captură GSP Live

Articol de David Marinescu  —  Wednesday, 19 July 2023

Dumitru Dragomir, 77 de ani, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o intervenție furibundă la GSP Live, la scurt timp după finalul meciului Sheriff Tiraspol - Farul 3-0 , cel care a consemnat eliminarea campioanei României din preliminariile Ligii Campionilor.

  • Eliminată din UCL, campioana României „retrogradează” direct în turul 2 preliminar din Conference League. Adversara de acolo va fi Urartu, campioana Armeniei.

„Corleone” deplânge situația în care se află fotbalul românes, critică lipsa investițiilor din sectorul juvenil și, nu în ultimul rând,  trage un semnal de alarmă cu privire la slăbiciunile pe care le-a remarcat aseară la fotbaliștii lui Hagi. 

Dumitru Dragomir, acid după Sheriff - Farul 3-0: „Suntem în găleată, la pământ!”

>

„Fraților, suntem în găleată rău de tot! Să nu intervină cineva din Guvern, Ciolacu, nu știu, care să pună piciorul în prag și să facă un program finanțat de Guvern pentru centrele de copii și juniori?! Noi nu ne mai putem bate nici cu Malta și cu Luxemburgul! Trebuie să fie un program guvernamental în care să facem cum au făcut Austria, Germania, Franța. 

(...) Fraților, eu n-am văzut... Când [jucătorii de la Farul] se lovesc de câte unul, parcă sunt de mămăligă, imediat cad! Trebuie să ai forță în picioare, să fii bine pregătit, nu e neapărast vorba de gabarit! Farul Constanța a fost zero forță, cu excepția lui Băluță și Nedelcu! În rest, suntem la pământ cu toții!

Unde este conducerea Federației? Unde este conducerea Ligii? Ce e mare lucru să ceri 200-250 de milioane de euro pentru tot sportul juvenil românesc?

Vreau să aud și eu numele unui fotbalist de la Farul care știe să facă o preluare! Nu avem trei fotbaliști în fotbalul românesc care să știe cum să facă o preluare! Ori nu avem maidan, ori nu se lucrează suplimentar, nu știu. La noi, toate preluările sunt statice. De pe loc, fac și eu preluări acum, la aproape 80 de ani! Dom'le, noi nu mai suntem tehnici de 10 ani, despre ce vorbim? ”a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Dumitru Dragomir: „Să nu fii în stare să dai un șut pe poartă?”

Dragomir și-a continuat intervenția furibundă:

„Poate că Farul trebuia să joace cu aceeași echipă (n.r. - cea de bază) și meciul din campionat (n.r. - cu Hermannstadt). Dar diferența fizică a fost destul de mare! Să nu fii în stare să dai un șut ca lumea pe poartă? Repet, nu sunt trei fotbaliști în România care să știe să facă preluări! Din tot fotbalul românesc, doar Florinel Coman poate juca la un nivel important în străinătate”, a mai spus Mitică Dragomir, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

FOTO. Cele mai tari imagini din returul Sheriff - Farul 3-0

Citește și alte știri despre Farul Constanța: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.