Liga 1

Gigi Becali dezvăluie prima mișcare pe care o face după ce FCSB a primit interzis în Ghencea

Gigi Becali. Foto: Vlad Nedelea (GSP)

Articol de Andrei Petrescu  —  Wednesday, 19 July 2023

Derby-ul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea, în ciuda tentativelor aproape disperate pe care clubul lui Gigi Becali le-a dus în ultimele zile pentru ca partida să aibă loc pe arena ultramodernă din Drumul Taberei. Rămas cu buza umflată, finanțatorul vicecampioanei anunță organizarea unei conferințe în care să divulge tot despre negocierile purtate cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei. 

Patronul de la FCSB se consolase cu ideea că meciul nu avea loc în Ghencea înainte ca Gazeta Sporturilor să dezvăluie în exclusivitate că varianta respectivă a picat. Becali a oferit o reacție în care și-a anunțat următoarea mișcare:

„Așteptați! Voi face o conferință de presă ori mai pe seară, ori mâine. Le-am dat oamenilor bilet la ordin și garanția de 250.000, dar ei au spus că nu, că la-la-la, că nu mai vor”, a spus Becali, într-un dialog purtat azi, după prânz, cu reprezentanții presei. 

„Arcul de Triumf”, în linie dreaptă pentru a găzdui derby-ul FCSB - Dinamo

În acest moment, la Liga Profesionistă, FCSB e pregătită pentru a propune oficialilor Ligii scenariul de rezervă. Unul previzibil, și anume disputarea derby-ului pe „Arcul de Triumf”. Dinspre LPF răzbate ideea că meciul se va juca sâmbătă, la ora stabilită (22 iulie, 21:30), în casa rugby-ului românesc.

Varianta Ghencea a picat! definitiv!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, varianta Ghencea a picat. De data aceasta, definitiv! Unica variantă rămasă în picioare e stadionul „Arcul de Triumf”. 

Motivul este că CSA Steaua n-a fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, astfel încât nu mai există nicio posibilitate ca derby-ul să se joace pe Stadionul Steaua!

VIDEO Gigi Becali, revoltat din cauza situației stadionului din Ghencea: „E administrare cu rea credință! Cei de acolo pun niște clauze absurde.”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.