Liga 1

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Tudorel Stoica / foto: Arhivă GSP

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 19 iulie 2023

Tudorel Stoica (68 de ani), căpitanul istoric al Stelei, cel care în ultimele sale intervenții a contestat vehement dorința celor de la FCSB de a juca în Ghencea, a oferit o nouă reacție pentru Gazeta Sporturilor, în ziua în care a devenit o certitudine faptul că derby-ul cu Dinamo nu va avea loc în „Templu”.

Derby-ul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea, în ciuda tentativelor aproape disperate pe care clubul lui Gigi Becali le-a dus în ultimele zile. În acest moment, în pole-position pentru organizarea meciului e stadionul „Arcul de Triumf”, însă o amânare a meciului nu-i exclusă.

Între timp, Tudorel Stoica, fostul mare fotbalist al Stelei, salută refuzul Clubului Sportiv al Armatei de a permite accesul clubului rival în Ghencea. Cum își justifică Tudorel Stoica poziția fermă?

Tudorel Stoica, de neclintit: „FCSB nu putea juca acolo. Pentru mine, nu există!”

„Mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat, atâta timp cât cei de la FCSB sunt în procese cu Steaua și vor sigla, marca, palmaresul. Există o echipă, Steaua, stadionul se numește «Steaua» și nu puteau juca acolo cel puțin atâta timp cât există aceste probleme.

În rest, nu mă interesează ce fac cei de la FCSB, pentru mine nu există”, a spus legenda „militarilor”, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Varianta Ghencea a picat definitiv!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, varianta Ghencea a picat. De data aceasta, definitiv! Unica variantă rămasă în picioare e stadionul „Arcul de Triumf”. Motivul este că CSA Steaua n-a fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, astfel încât nu mai există nicio posibilitate ca derby-ul să se joace pe Stadionul Steaua!

VIDEO Dumitru Dragomir, derapaje în serie despre situația stadionului din Ghencea

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.