Stiri extrasport

Sora sexy a lui Alexandru Mitriță! Cu ce se ocupă în Dubai, acolo unde călătorește frecvent

Articol de Cristina Pîrvu  —  miercuri, 19 iulie 2023

Andreea Mitriță este sora lui Alexandru Mitriță (28 de ani), care joacă acum la CSU Craiova. Aceasta nu e pasionată de sport la fel ca fratele ei, ea și-a întemeiat o carieră într-un complet domeniul diferit.

La puține dintre meciurile jucate de Alexandru Mitriță, Andreea și-a făcut apariția în tribune. Cu siguranța ea se făcea remarcată cu formele ei, cu ținutele elegante pe care le afișează, mai ales pe Instagram și Facebook, unde are aproximativ 10.000 de urmăritori.

Andreea Mitriță lucrează în imobiliare

Andreea Mitriță a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Craiova, iar de mai mulți ani de zile e director de vânzări la o agenție imobiliară din Dubai. Pe lângă această activitate pe care o desfășoară în orașul din Emiratele Arabe Unite, ea e și CEO la propria firmă.

Jobul pe care îl are o obligă să călătorească des în Dubai, acolo unde s-a pozat în cele mai luxoase hoteluri, restaurante. Și în România își desfășoară activitatea, a susținut multe evenimente la diverse hoteluri din București pentru a promova agenția la care lucrează.

Totodată, Andreea Mitriță a fost și premiată în cadrul unui eveniment de imobiliare, agenția la care lucrează a fost desemnată cea mai performantă în vânzări în anul 2022. „Echipa câștigătoare”, a transmis la momentul respectiv, pe Facebook, sora lui Alexandru Mitriță.

Viața amoroasă a Andreei Mitriță

Până acum, sora lui Alexandru Mitriță nu s-a afișat public cu niciun iubit. Deși călătorește des, participă la evenimente, ea nu a postat pe Instagram sau pe Facebook poze cu vreun iubit. Nici în cluburi nu a fost remarcată de paparazzi, pare că viața amoroasă o trăiește departe de ochii curioșilor.

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.