Liga 1

Un fost mare jucător al Rapidului îi cere lui Săpunaru facă un pas în spate: „E prietenul meu, dar...”

Cristi Săpunaru, Rapid // foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 19 July 2023

Dănuț Lupu, fostul mijlocaș ofensiv de la Rapid și Dinamo, consideră că stoperul Cristi Săpunaru (39 de ani) ar trebui să se retragă.

Lupu pune totul pe seama vârstei lui Săpunaru. Căpitanul Rapidului, ajuns la 39 de ani, a semnat la finalul sezonului trecut un nou contract cu giuleștenii, valabil până în vara anului 2024.

Dănuț Lupu: „Săpunaru ar trebuie să se gândească la retragere”

Lupu a urmărit primul meci al Rapidului din acest sezon, 0-0 cu Sepsi, și consideră că fosta lui echipă are probleme defensive.

„Rapid mi s-a părut cam nesigură în apărare. Săpunaru e prietenul meu, dar ar trebui să se gândească mai bine dacă să mai joace sau nu. A făcut și o gafă. Ușor-ușor, trebuie să înțeleagă și el că are o vârstă. Dă de un puști din ăsta pe care îl vede doar din spate”, a declarat Dănuț Lupu, la Fanatik.

Săpunaru a revenit în 2021 la Rapid, iar de atunci a fost om de bază pentru echipa din Giulești, fiind numit căpitanul echipei. În sezonul trecut a jucat 40 de meciuri și a marcat 4 goluri. El a fost titular și în prima etapă din această stagiune în centrul apărării, alături de Iulian Cristea.

VIDEO. Toate informațiile înainte de U Cluj - Rapid

>

Citește și alte știri din SuperLiga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.