Liga Campionilor

Gică Popescu, prima reacție după rușinea cu Sheriff: „Inexplicabil! Am stat cu Hagi până la 3 dimineața”

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 19 iulie 2023

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a oferit prima reacție după ce echipa din Constanța a pierdut în primul tur preliminar Champions League cu Sheriff, 0-3 în Moldova, 1-3 la general.

Popescu a găsit cu greu explicații pentru prestația Farului și a declarat că a făcut o analiză cu Gică Hagi. Cei doi nu și-au putut da seama de ce jucătorii campioanei României au fost zdrobiți de Sheriff.

Gică Popescu: „E inexplicabil ce s-a întâmplat”

„Am mers la Chișinău aseară, am luat cina cu Gică. Am stat să căutăm explicații și ne-am întors dimieața. Nu am găsit. Am întâlnit o echipă pe care am bătut-o săptămâna trecută. După câteva ore am ajuns la o concluzie, pe care o să le-o spunem jucătrilor. 

A fost lipsă de personalitate. Nu putem spune că nu am avut experiență. E inexplicabil modul în care am intrat pe teren. Este inexplicabil și pentru mine și pentru Gică ce s-a întâmplat. 

Au fost multe probleme musculare pe finalul meciului. Suntem departe de forma pe care am avut-o pe finalul sezonului. Sper să ne revenim din mers, să acoperim acest decalaj”, a declarat Gică Popescu, la „Fotbal Club”.

Gică Popescu: „Am avut probleme, dar asta nu scuză randamentul”

„Ne intesează Liga 1 si Conference League, pentru a încerca să spălăm imaginea lăsată aseară. Am fost obligați să lăsăm jucătorii în vacanțe, pentru că am fi avut probleme musculare în acest sezon. Le-am dat vacanțe să se recupereze. Am avut probleme, dar nu scuză randamentul de aseară. Jucătorii pot să îndrepte tot în meciurile următoare. 

Să arate că a fost o seară proastă, ca să nu fiu mai dur. Trebuie să încercăm să intrăm în grupele Conference League. Am fost impresionat la antrenamentul oficial înainte de meci. Era entuziasm, a fost un antrenament reușit. Arătau bine lucrurile, iar a doua zi au arătat altfel”, a mai declarat Gică Popescu.

VIDEO. Gică Hagi: „Nu mă deranjează că am pierdut, toți pierdem, mă doare maniera în care am făcut-o”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.