Liga Campionilor

Gică Popescu l-a făcut praf pe directorul unei echipe de tradiție: „Ce calitate are el? Nu e în măsură să îmi ceară mie explicații”

Gică Popescu

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 19 iulie 2023

Gică Popescu a avut un mesaj dur pentru Daniel Stanciu, directorul executiv de la FC Argeș. 

După Sheriff - Farul 3-0 în preliminariile Champions League, Stanciu i-a cerut explicații lui Popescu, fâcând referire la discursul dur al lui Gică după Elveția - România 2-2, în preliminariile EURO 2024.

„Să zică Gică Popescu acum, cum a ieșit după meciul cu Elveția, să fie la fel de critic, să îmi explice și mie. Acum e momentul cu Farul. Care e realitatea? Nimeni nu vrea să schimbe ceva! Cei implicați nu vor să schimbe. Toată lumea își dorește rezultate de azi pe mâine”, a declarat Stanciu, la Digi Sport.

Gică Popescu: „Ce calitate are Daniel Stanciu?”

„Ce calitate are Daniel Stanciu? Nu e în măsură să îmi ceară explicații de ce s-a întâmplat la Farul. Dacă nici noi nu mai putem să ne dăm cu părerea... 

Am spus tot ce s-a întâmplat ieri, așa cum am făcut și după meciul naționalei. Aunci mi-am cerut scuze a doua zi pentru exprimare, am văzut că s-a bătut monedă pe asta. Dacă noi am continua să jucăm la fel de prost, înseamnă că suntem pe un drum greșit”, a declarat Gică Popescu, conform sursei menționate.

Ce a declarat Gică Popescu după Elveția - România 2-2

După ce România a fost domninată copios de Elveția și a egalat în prelungiri, Gică Popescu a avut un discurs furibund la adresa selecționerului Edi Iordănescu.

Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează. 

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. 

Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională. Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției.

- Gică Popescu, la Prima TV

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.